Afla toate formatiile participante la Gugulan Rock Festival 2017

1.720 vizualizări

Asociatia Gugulan Rock, in colaborare cu Primaria Municipiului Caransebes si Casa de Cultura “George Suru” organizeaza in perioada 4-6 august 2017 a IV-a editie a festivalului de muzica in aer liber Gugulan Rock. Aceasta se va desfasura, spre deosebire de anii trecuti, in Parcul din cartierul Teius al municipiului Caransebes (in incinta stadionului), care ofera mai mult spatiu pentru campare, concursuri si scena, precum si o panorama deosebita asupra orasului si a zonei inconjuratoare, Tinutul Gugulanilor.

Anul acesta aduce pe scana festivalului mai multe nume sonore, printre care se numara DIABOLICAL, care se afla in topul formatiilor metal din Suedia si ANGERSEED, cea mai in forma trupa de Death Metal din Ungaria. Alaturi de ei se vor afla si ALTAR, una dintre cele mai importante titulaturi autohtone de metal/rock, cu peste 20 de ani de activitate. Un alt nume mare a trupelor Tribut din Romania va fi prezent la Gugulan Rock Festival, SPEAK FLOYD. Cu o revenire spectaculoasa in underground, SYN ZE SASE TRI va concerta pentru prima data in Tara Gugulanilor.  Au mai confirmat prezenta, pana in acest moment, inca unsprezece  formatii din Romania: SEVEN (ClujNapoca), UntholdFaith (Carei), Indefiance (Arad), KaGaiaAn (Bucuresti), Arahna (Dragasani), Grimegod (Arad), Warhanger (Bucuresti), GAV (ClujNapoca), Kultika (Timisoara), Reverse the Moment (Oradea), Focul Viu (Bucuresti). Alte doua formatii urmeaza sa fie confirmate pana la finele lunii iunie, pentru a completa afisul celor trei zile de festival.

Locul desfasurarii festivalului ofera iubitorilor de drumetii acces, in imediata apropiere, la mai multe trasee marcate din zona muntilor Semenic si Tarcu sau, celor pasionati de istorie, posibilitatea vizitarii ruinelor asezarii romane de la Tibiscum. Cei care prefera sa isi aseze cortul in spatiul de campare oferit gratuit in perimetrul festivalului vor avea la dispozitie o zona amenajata pentru servirea mesei, bauturi reci, dusuri si toalete.Stadionul, in incinta caruia se va desfasura festivalul, se afla la 25 de minute de mers pe jos de centrul Caransebesului, dar vor exista si microbuze care vor face legatura intre centru si cartierul Teius. In oras se vor amplasa indicatoare directionale, iar accesul cu masina se va putea face pana in imediata apropiere a locatiei festivalului. Municipiul Caransebes este situat la doar 40 km de Lugoj si Resita, la 100 km de Timisoara si Hunedoara, 150 km de Arad, aproximativ 200 km distanta de Craiova sau Sibiu si la 250 km distanta de Cluj Napoca.

Mai multe informatii gasiti pe pagina de facebook a asociatiei Gugulan Rock: https://www.facebook.com/gugulanrock

Bilete exclusiv pe www.AmBilet.ro

Sursa: Comunicat de presa


Comentează primul

Lasă un comentariu

Adresa de email nu va fi publicată.


*