Albumul A head full of dreams- COLDPLAY- atinge prima poziție în topurile britanice

coldplay super bowl
162 vizualizări

Numărul 1 merită întotdeauna așteptarea, iar răbdarea celor de la COLDPLAY a fost răsplătită pentru a șaptea oară cu poziția de top în UK Official Charts, pentru albumul A head full of dreams.

Vestea vine la scurt timp după grandioasa apariție a trupei la Super Bowl, alături de Bruno Mars, Mark Ronson and Beyoncé, în fața publicului de pe Levis Stadium, Santa Clara, California, cât și a celor 111,9 milioane de oameni care au urmărit acest eveniment online sau în fața televizoarelor.

E totul atât de mare că nici nu-ți vine să te gândești!- COLDPLAY

Să auzi Coldplay, una dintre cele mai iubite formații ale momentului, să vorbească despre emoții înaintea unui concert, este surprinzător. Urmează patru concerte imense pe Wembley în această vară, succedate de multe altele pe tot globul, dar se pare că spectacolul de 12 minute de la Super Bowl a fost cel care le-a dat bătăi de cap.

Mesajul central al show-ului, “CREDE ÎN DRAGOSTE”, curcubeele afișate într-un mod creativ și exploziv pe scenă și în public, toate au condus la o susținere tacită a egalității sociale pentru comunitatea LGBT.

Am fost uimit de frumusețea, originalitatea și modul de exprimare al dragostei- a declarat Gustavo Dudamel, dirijorul filarmonicii din LA,care s-a alăturat COLDPLAY în timpul spectacolului de la Super Bowl, conducând corul de copii de la YOLA. Eu și Chris Martin am devenit prieteni și ceea ce ne leagă este faptul că amândoi credem că muzica poate schimba lumea în bine.

Ca urmare a spectacolului de la Super Bowl, albumul A Head Full of Dreams a fost vândut rapid în peste 8000 de exemplare.

Noul album COLDPLAY, A Head Full Of Dreams poate fi comandat aici:

iTunes: http://smarturl.it/AHFOD

Google Play: http://smarturl.it/AHFODgplay

CD: http://smarturl.it/ColdplayAHFDCD

Amazon: http://smarturl.it/AHFODamazon

Vinyl: http://smarturl.it/AHFODvinyl

Spotify: http://cldp.ly/AHFODspotify

Tidal: tidal.com/album/54728054

Urmărește-ne pe Facebook