Alin „Coiotu” Dinca, invitat special al formatiei Krytpon la concertul de pe 27 noiembrie 2014

307 vizualizări

Formatia KRYPTON sustine, pe data de 27 noiembrie 2014, in Club Colectiv din Bucuresti, ultimul concert pe anul acesta!

2014 a reprezentat un prag important pentru trupa, deoarece a marcat revenirea in formula de aur a acesteia, cu Gabi „Gurita” Nicolau – voce, Eugen Mihaiescu – chitara, Dragos Docan – bas, Sorin Voinea – claviaturi si Razvan „Lapi” Lupu – tobe.

Mai mult, Krypton are planuri importante de viitor, muncind la un nou album, care are ambitia de a aduce ceva fresh in rockul contemporan, ca o dovada ca, in ciuda carierei indelungate, formatia nu si-a pierdut forta creativa.

De curand, am anuntat trupa care va deschide concertul Krytpon de pe 27 noiembrie din Club Colectiv. Este vorba despre Shifting Sands, din Bucuresti. Cu toate acestea, lista invitatiilor speciali continua cu nume emblematice ale scenei muzicale din Romania!

A sosit momentul sa anuntam ca Alin „Coiotu” Dinca, cunoscutul solist al formatiei TROOPER, va urca pe scena alaturi de Krytpon, in cadrul concertului special! Alin a tinut sa spuna cateva cuvinte despre participarea lui la show, scotand in evidenta prietenia frumoasa dintre Krypton si grupul sau.
Alin Dinca“Trooper are legaturi vechi cu baietii din Krypton. I-am invitat in mai multe evenimente organizate de noi si ei au venit mereu cu mare bucurie. Asa ca a sosit momentul sa urc si eu pe scena alaturi de ei pentru o piesa. O sa ne distram teribil. Stiu cum se lucreaza in echipa lor si profesionalismul este la el acasa. Nu vreau sa povestesc despre fiecare om in parte si despre cata istorie au scris ei in rock-ul romanesc. Ne vedem la concert si am sa va explic atunci”, a explicat „Coiotu”.

In urmatoarea perioada, vom anunta alte nume grele ale rockului romanesc, care se vor alatura celor de la Krytpon, pentru un spectacol unic, ce nu trebuie ratat!

Biletele vor fi disponibile doar in ziua evenimentului, de la intrarea in Club Colectiv, si vor costa 20 de lei!

Facebook Event
Facebook Krypton
Facebook Trooper


Comentează primul

Lasă un comentariu

Adresa de email nu va fi publicată.


*