Allen West (ex-Six Feet Under) fabrica droguri in propria locuinta

Se pare ca anul 2013 este cel al arestarilor, intrucat un alt artist si-a facut treaba cu Politia. Este vorba despre Allen West, fostul chitarist al formatiilor SIX FEET UNDER si Obituary.

Acesta a fost luat in custodie in Lake Panasoffkee, dupa ce autoritatile au descoperit un…laborator de producere a metamfetaminei in locuinta muzicianului.

Allen insusi ar fi chemat Politia, informandu-i pe oamenii legii ca doi oameni au intrat cu forta in casa lui si il ameninta. Fostul chitarist a fugit in padure pentru a putea face apelul.

Cand autoritatile au ajuns la fata locului, au simtit un miros suspicios care venea din dormitor. Acolo, politistii au descoperit sticle de plastic umplute cu o substanta albicioasa in care fusesera introduse tot felul de tuburi.

„Accesoriile” reprezinta elemente esentiale in fabricarea metamfetaminei. Allen a fost chemat pentru a fi interogat, iar el a marturisit ca intr-adevar a fabricat si consumat metamfetamina, dar ca laboratorul improvizat nu-i apartine.

Muzicianul a fost arestat iar Politia i-a perchezitionat locuinta, descoperind si alte obiecte folosite pentru prepararea drogurilor. Momentan, el este la inchisoare si nu poate fi eliberat decat sub cautiunea de 40.000 de $.

Chris Barnes, de la Six Feet Under, si-a exprimat parerea de rau in legatura cu situatia prin care trece Allen.

O zi trista pentru fostul chitarist SFU. Fa-te bine repede, frate„, a scris artistul pe Twitter.


Comentează primul

Lasă un comentariu

Adresa de email nu va fi publicată.


*