Argus Megere – piesă nouă și detalii legate de viitorul album

Grupul timişorean Argus Megere, muzicieni cu adevărat veterani pe scena de Black Metal românească (activând încă din 1996), îşi vor lansa în sfârşit cel de-al patrulea album de studio, “VEII”, prin intermediul Loud Rage Music, pe data de 17 Aprilie 2017, la 5 ani distanţă faţă de precedentul opus, “A treia cale”. “VEII” conţine 4 piese lungi şi deosebit de expresive, şi marchează trecerea bornei de 20 de ani de activitate pentru trupă, fiind în acelsi timp şi o dovadă a maturităţii compoziţionale adunate de timişoreni atât în această formulă, cât şi prin colaborări cu alte nume importante ale scenei autohtone cum ar fi: Negură Bunget, Ordinul Negru, Kultika, Vokodlok, Syn Ze Şase Tri, Katharos XIII sau Dara Project.

În mare parte “VEII” a fost înregistrat, mixat şi masterizat de către Attila Lukinich în DSPro Studios, cu excepţia părţilor de tobe şi clape care au fost înregistrate în Consonance Studio cu ajutorul lui Sol Faur (Dordeduh). De partea de artwork şi design a albumului s-a ocupat Alexandru Das.

În aşteptarea noului album Argus Megere, timişorenii propun un prim single extras de pe “VEII”, “Umbre din piatră apuse”, care este acum disponibil pentru ascultare aici:

Lista pieselor:

1. Carul Cerului

2. Tronul celui ce stă de strajă
3. Umbre din piatră apuse
4. Tabla

Componenţă:
Agerul Pământului – guitars, vocals
Fulmineos – guitars, vocals, keyboards, FX
Urmuz – bass
Inia Dinia – keyboards
Andrei Jumuga – drums, percussion

Contacte:
Argus Megere
https://www.facebook.com/argusmegere

Loud Rage Music
http://www.loudragemusic.com/
http://loudragemusic.bandcamp.com/

Sursa: Comunicat de presa

 


Comentează primul

Lasă un comentariu

Adresa de email nu va fi publicată.


*