Atentie fani Led Zeppelin! Apare o noua carte despre Jimmy Page

Fanii LED ZEPPELIN stiu cat de greu este sa gasesti informatii reale despre istoria legendarei formatii, ai carei membrii nu si-au publicat niciodata memoriile.

Lumea rock primeste cu bratele deschise o noua carte scrisa de jurnalistul Brad Tolinski. Publicatia se numeste "Light & Shade: Conversations With Jimmy Page" si reuneste peste 50 de ore de interviuri cu marele chitarist.

Cartea va fi publicata pe data de 23 octombrie. Fanii, dar si lumea muzicala, asteapta aparitia cartii pentru a afla mai multe despre felul in care arata scena rock in anii ’60, despre perioada de inceput a carierei lui Page, despre munca lui alaturi de membrii trupelor The Who si The Kinks si multe altele.

Iata ce au avut de spus cateva nume mari din lumea muzicii despre aceasta noua aparitie editoriala:

"Cartea reveleaza geniul bantuit al lui Jimmy Page intr-un mod original si concludent. Din punct de vedere al dinamicii conversationale dintre autor si Jimmy pot spune ca Brad scoate la iveala o multime de cunostinte despre omul din spatele muzicii, despre muzica in sine, dar si despre magie", considera Kirk Hammett de la Metallica.

"Aceasta este cea mai convingatoare si exhaustiva colectie de interviuri, anecdote rock si opinii publicata despre unul din cei mai mari oameni din rock. Este un must-have pentru un adevarat fan Jimmy Page", crede Slash.

Procura-ti cartea de AICI.

A.F. 


Comentează primul

Lasă un comentariu

Adresa de email nu va fi publicată.


*