Axl Rose nu se lasa calcat in picioare sub nicio forma!

Potrivit TMZ.com, frontman-ul Guns N’ Roses AXL ROSE actioneaza in justitie o fotografa din Los Angeles pentru declaratii false cu scopul de a-si vinde fotografiile.
Avocatul lui Rose a trimis o scrisoare de incetare a activitatii Laurei London pentru o expozitie din centrul L.A.-ului numita „Once Upon A Time… Axl Rose Was My Neighbor” in care urmareste sa publice fotografiile unei vandalizari cu graffiti din 1990 de la resedinta lui Erin Everly al carui autor a fost sotul ei de la vremea respectiva, Axl Rose, dar si alte poze cu fosta lui prietena Stephanie Seymour, Slash si restul line-up-ului din perioada de aur a trupei.
Conform scrisorii, Laura sustine ca piesa ei principala — o fotografie a unei usi de garaj inscriptionata cu „Sweet Child O’Die you R 1 of many nothing special” — este o poza a garajului lui Axl de acum multi ani. Fotografa si-a promovat instantaneul spunand ca Axl insusi a dat cu spray pe garaj in timpul unui conflict cu Erin Everly.
Liderul Guns N’ Roses spune ca declaratia si fotografia sunt „scandaloase, false, trucate si foarte defaimatoare„. Avocatul lui Axl scrie, „Domnul Rose nu a dat cu spray niciodata pe nimic. Declaratiile tale acide si inflamatorii au ca scop clar captarea atentiei si umplerea buzunarelor cu bani.„.
Axl cere scuze si retragerea pozei, solicitand ca toate expozitiile „Once Upon A Time… Axl Rose Was My Neighbor” sa fie anulate.
„Once Upon A Time” este programata sa se deschida la galeria de arta Coagula Curatorial sambata aceasta, urmand sa-si inchida usile pe 21 octombrie.
Mai jos puteti vedea fotografia in cauza cu curtoazia Coagula Curatorial.


Comentează primul

Lasă un comentariu

Adresa de email nu va fi publicată.


*