Basistului Rage Against The Machine ii pare rau ca i-a inspirat pe Limp Bizkit

299 vizualizări

Intr-un interviu acordat recent publicatiei Rolling Stone, Tim Commerford, basistul Rage Against A Machine, face o declaratie socanta prin care marturiseste ca ii pare rau ca el si trupa sa au fost sursa de inspiratie a celor de la Limp Bizkit. 

Declaratia lui Commerford vine dupa ce Fred Durst, solistul Limp Bizkit, a vorbit in timpul unui concert sustinut in New York despre impactul pe care RATM l-a avut asupra lui. Piesa aia mi-a intrat instant in inima dupa ce am ascultat-o prima data” a spus Fred Durst referindu-se la arhicunoscuta „Killing In The Name Of”, piesa pe care cei din Limp Bizkit o canta constant in show-urile lor. 

Vorbele lui Durst nu l-au incantat foarte tare pe basistul RATM care a declarat: „Imi pare rau pentru Limp Bizkit. Pe bune. Chiar ma simt prost ca am influentat un asemenea rahat. Ma bucur ca au terminat-o, totusi.” Desigur trupa e departe de a-si incheia activitatea, insa Commerford se refera probabil ca Limp Bizkit nu sunt o forta in muzica. 

Nu trebuie trecut cu vederea totusi episodul de la MTV Video Music Awards din 2000 cand Tim Commerford s-a urcat pe un element de decor de pe scena incercand sa-l darame dupa ce a aflat ca RATM a pierdut in fata celor de la Limp Bizkit la categoria „Best Rock Video”. 

Se pare ca securea razboiului nu a fost ingropata. Oare va reactiona Fred Durst la declaratia lui Tim Commerford?


Comentează primul

Lasă un comentariu

Adresa de email nu va fi publicată.


*