Alexi Laiho (Children of Bodom), pe urmele formatiei Immortal. Afla de ce

Finlandezii de la CHILDREN OF BODOM au inceput munca la noul album, ce urmeaza a fi lansat in 2013 via Nuclear Blast Records. Tobosarul formatiei, Jaska Raatikainen, a scris pe pagina sa de Facebook:

Avem cateva piese terminate si trebuie sa recunosc ca suna grozav — extrem de inspirate, intunecate si cu un usor iz de black metal. Faceam glume pe seama lui Alexi [Laiho] spunand ca va veni intr-o zi la repetitii vopsit pe fata (aluzie la adresa formatiei Immortal), atat de intunecate sunt piesele.

Children Of Bodom a lansat un album foto numit „Roadkill” pe 8 august, via Hatecrew.com. Primele 666 de exemplare sunt numerotate si semnate personal de trupa.
Procesul de realizare a fotografiilor pentru „Roadkill” a inceput in 2007. Albumul include imagini exclusive surprinse in turneu, in show-uri, in sedinte foto si in timpul sesiunilor de inregistrare. Materialul contine, de asemenea, comentarii ale membrilor formatiei, referitoare la poze.
Children Of Bodom a fost fortata sa anuleze mai multe spectacole in luna iulie — inclusiv cele din Oslo, (Norvegia) si Malmö (Suedia) — dupa ce Laiho a fost dus de urgenta la spital din cauza unor grave dureri de stomac.
Dupa o saptamana si jumatate de tratament, Alexi a fost externat si formatia a cantat la festivalul Ilosaarirock care a avut loc intre 13 – 15 iulie in Joensuu, Finlanda.


Comentează primul

Lasă un comentariu

Adresa de email nu va fi publicată.


*