Bateristul Jukka Nevalainen se retrage din Nightwish

1.603 vizualizări

Jukka Nevalainen, bateristul formatiei NIGHTWISH, a anuntat ca va face o pauza si se va retrage din formatie. Aceasta decizie a fost luata din cauza unor probleme medicale.

Nevalainen a declarat: „Au existat cativa ani in care am suferit, ocazional, de insomnie, lucru care a reprezentat un companion nedorit in timpul multor turnee. Am facut tot posibilul ca sa controlez problema, chiar am incercat sa ma obisnuiesc cu ea. Din pacate, nu exista niciun antidot pentru aceasta.”

„De-a lungul ultimei luni, a devenit clar faptul ca din cauza insomniei, nu pot sa imi indeplinesc datoriile ca muzician. Asadar, am decis sa ma retrag din pozitia de baterist al formatiei Nightwish in timpul perioadei in care se inregistreaza urmatorul album si a turneului ce va urma. Ma voi implica in continuare in management-ul zilnic al trupei, dar nu voi putea canta. Timpul va spune ceea ce viitorul imi pregateste.”

„Dragul meu prieten, Kai Hahto, de la Wintersun, imi va lua locul. Ma bucur ca nu a ezitat si a inteles prin ce trec.

Intreaga declaratia a lui Nevalainen poate fi vizionata mai jos.

Formatia Nightwish se afla in acest moment in studio, unde inregistreaza un nou album. Noi amanunte despre noul disc vor aparea in perioada urmatoare.


Comentează primul

Lasă un comentariu

Adresa de email nu va fi publicată.


*