Bono (U2), declaratie controversata: „Sunt un Iisus arogant”

205 vizualizări

Cu Bono, solistul de la U2, nu ai de unde sa stii cand glumeste si cand vorbeste serios. Artistul s-a comparat de curand cu Iisus.

Sunt un Iisus arogant„, a declarat muzicianul in timpul unui speech despre saracia in lume, sustinut la conferinta „Technology, Entertainment and Design” din California de Sud.

Bono a tinut sa vorbeasca despre credinta sa ca tehnologia moderna va pune capat saraciei pana in anul 2030. Cantaretul s-a referit la situatia din Africa si a spus ca lucrurile se imbunatatesc in fiecare zi.

Rata uriasa a decesului copiilor a scazut cu 7,256 de fiinte umane pe zi. Din ce in ce mai multi oameni reusesc sa faca tratamentul impotriva SIDA. Sigur ca problemele sunt in continuare uriase, dar vom reusi sa facem mai mult.” a spus Bono.

El a facut si cateva glume pe seama colegilor de la Rolling Stones.

Daca ar mai fi trei concerte de adio sustinute de cei de la Rolling Stones, am pune capat saraciei in lume„, a declarat artistul.

Intre timp, este bine de stiut ca formatia U2 lucreaza la albumul cu numarul 13, care se va numi „10 Reasons To Exist”. Nu se stie inca o data a lansarii.


Comentează primul

Lasă un comentariu

Adresa de email nu va fi publicată.


*