Castiga 3 meet-and-greet-uri cu formatia Operation: Mindcrime

648 vizualizări

In data de 18 noiembrie, supergrupul OPERATION: MINDCRIME vine in premiera la Bucuresti, intr-o formula exceptionala.

– Geoff Tate revine in calitate de vocalist  
– John Moyer de la Disturbed va juca rolul de basist
– Simon Wright, care a inflacarat scenele cu AC/DC si Ronnie James Dio, se va aseza, deloc cuminte, la tobe
– Randy Gane (Rage For Order, Queensryche) struneste in mod desavarsit clapele
– Kelly Gray (Queensryche) nu se sfieste sa aduca o chitara incendiara in discutie
– Scott Moughton contribuie si el la bogatia sound-ului Operation: Mindcrime tot prin riff-uri memorabile

Deoarece consideram ca este o ocazie unica pentru fanii din Romania, punem la bataie 3 meet-and-greet-uri cu artistii!

Tot ce trebuie sa faceti pentru a va inscrie in concurs este sa va procurati pana vinerea viitoare, 30 octombrie 2015, bilete la eveniment, de pe www.ambilet.ro, sau din reteaua Eventim (Magazinele Germanos, Orange, Vodafone, Domo, librariile Carturesti, Humanitas).

Cei care isi procura bilete online sunt rugati sa trimita codul QR al biletului pe adresa concurs@maximumrock.ro. Fanii care achizitioneaza bilete fizice trebuie sa trimita codul de bare la aceeasi adresa, pana la data limita de 30 octombrie 2015, ora 00:00.

Castigatorii vor fi desemnati prin tragere la sorti.

In data de 18 septembrie 2015, formatia a lansat albumul de debut, „The Key”, ce reprezinta prima parte dintr-o trilogie. Reactiile la material au fost extraordinare! Feedbackul pozitiv dovedeste ca discul este, in mod clar, un must-listen metal.

„Operation: Mindcrime este o trupa cu un suflet propriu, ce nu incearca in niciun fel sa imite Queensryche. Dimpotriva! Originalitatea este evidenta iar noul album, ‘The Key’, este al naibii de bun.” (SputnikMusic)

„Noul album ‘The Key’ este unul matur si fascinant care construieste o lume impersionant de reala in jurul ascultatorului. Geoff Tate a depasit era Queensryche si a recrutat o formatie compusa din muzicieni ultra-talentati, cu ajutorul carora a realizat un disc variat, foarte bine inregistrat si cu aranjamente inteligente.” (Sonic Abuse)

Operation Mindcrime New Lineup

Biletele la eveniment, in numar limitat de 700 de bucati, vor fi puse in vanzare joi, 24 septembrie 2015, incepand cu ora 10. Acestea vor fi disponibile pe AmBilet.ro, in varianta electronica, print-at home, sau fizice, in reteaua Eventim (Magazinele Germanos, Orange, Vodafone, Domo, librariile Carturesti, Humanitas).

75 lei – early bird / 100 buc
85 lei – promotional / 150 buc
95 lei – general / 450 bucComentează primul

Lasă un comentariu

Adresa de email nu va fi publicată.


*