Castiga Cd-uri Rev Raptor cu autografele membrilor formatiei U.D.O.

U.D.O., formatia germana condusa de Udo Dirkschneider (fosta voce a formatiei Accept), va sustine primul concert la Bucuresti in cadrul turneului de promovare al celui mai recent album discografic intitulat "Rev Raptor", lansat de catre AFM Rec. in data de 20 mai 2011. Evenimentul, organizat de Promusic Events si revista Maximum Rock (producator – Nelu Brindusan), va avea loc in data de 17 noiembrie la The Silver Club din Bucuresti.

Amanunte pe pagina oficiala a evenimentului: www.promusicprod.ro/udo

Cei care nu au fost destul de norocosi sa castige un meet & greet cu formatia U.D.O. au acum sansa sa intre in posesia unui CD original si semnat de formatie.

Cumpara un bilet pana la data de 1 noiembrie 2011 pentru concertul U.D.O., trimite numele tau si codul de bare la adresa: promo@promusicprod.ro (subiect: CD U.D.O.), si poti castiga unul din cele 5 CD-uri U.D.O. – "Rev Raptor" originale cu autografele membrilor acestei trupe.

La concurs pot participa si persoanele care si-au achizitionat deja bilele la unul din concertele de mai sus.

Castigatorii vor fi anuntati pe aceasta pagina in data de 3 noiembrie 2011, CD-ul se va ridica la intrarea in sala de concert


U.D.O. - Detalii despre noul album REV-Raptor

Tracklisting "Rev-Raptor":
01. Rev-Raptor
02. Leatherhead
03. Renegade
04. I Give As Good As I Get
05. Dr. Death
06. Rock’N’Roll Soldiers
07. Terrorvision
08. Underworld
09. Pain Man
10. Fairy Tales Of Victory
11. Motor-Borg
12. True Born Winners
13. Days Of Hope And Glory


Reamintim ca numarul biletelor este limitat la 600 de bucati, iar acestea se pot achizitiona din reteaua Eventim (Magazinele Germanos, Orange, Vodafone, Domo, librariile Humanitas si online pe www.eventim.ro) la urmatoarele preturi:

65 lei pentru primele 150 bucati (Primele 100 de bilete participa la o extragere pentru 10 pass-uri VIP – meet and greet + , etc)
75 lei pentru urmatoarele bilete, pana la data de 16 noiembrie 2011
87 lei pentru biletele achizitionate in ziua concertului, 17 noiembrie 2011. Acestea se achizitioneaza DOAR la intrarea in locatia evenimentului, in limita biletelor disponibile.

CASTIGATORII:

Daniela Vlasa Diana
Marius Mihaila
Marcela Pop
Catalina Cerminschi
Dorina Bardochi


Comentează primul

Lasă un comentariu

Adresa de email nu va fi publicată.


*