Castiga un banner unicat cu Epica!

330 vizualizări

EPICA se intoarce in Romania cu ocazia celei de-a treia editii indoors a Maximum Rock Festival!

Formatia va urca pe scena alaturi de Annihilator si alte nume care vor fi anuntate in curand si care vor zgudui din temelii Bucurestiul, intre 16 si 17 octombrie 2015.

Maximum Rock Festival este deja un eveniment cu traditie pe piata locala de spectacole si noua editie promite sa fie unul dintre cele mai asteptate show-uri rock ale toamnei in Romania.

Fanii Epica au acum sansa sa intre in posesia unui suvenir important pentru colectia lor. Este vorba despre un banner din panza, de 1m/1m, unic in momentul actual.

Tot ce trebuie sa faceti pentru a castiga bannerul este sa va inscrieti in concursul nostru dupa ce v-ati procurat bilet la Maximum Rock Festival. Apoi, ne scrieti un mail pe adresa concurs@maximumrock.ro, specificati la subiect „Concurs Epica” si ne spuneti codul de bare al biletului.

Si cei care si-au procurat bilete pana acum, prin reteaua Eventim, de la sediu sau prin Pay-Pal, se pot inscrie in concurs.

Banner Epica

Castigatorii vor fi anuntati dupa ce toate biletele la pret promotional vor fi epuizate!

Maximum Rock Festival 2015 se va desfasoara in perioada 16 si 17 octombrie, intr-o locatie ultra-centrala, care va fi anuntata in curand!

Pentru editia din 2015 a festivalului s-au pus in vanzare bilete (valabile pentru ambele zile de festival), prin reteaua Eventim (Magazinele Germanos, Orange, Vodafone, Domo, librariile Carturesti, Humanitas si online pe www.eventim.ro), PayPal si la sediul Maximum Rock Romania, la urmatoarele preturi:

OFERTA: 89 lei / 20 euro primele 100 de bilete – disponibile numai prin PayPal sau direct de la sediul Maximum Rock Romania.
99 lei / 22,5 euro urmatoarele 250 de bilete Disponibile!
110 lei / 25 euro urmatoarele 500 de bilete

125 lei / 28,5 euro restul biletelor
135 lei / 30,5 euro pentru biletele achizitionate in perioada festivalului
250 lei / 56,5 euro bilete VIP – 30 buc (meet & greet + afis + pachet cu material promotionale) – disponibile numai prin PayPal si direct de la sediul Maximum Rock Romania.

Cumpara bilete prin PayPal ACUM!

Maximum Rock Festival 2015 – Ticket 2 days

Maximum Rock Festival 2015 – VIP Ticket 2 days

CASTIGATOR:
Geanina Atomulesei – Cod Bara: 000120678800403364501200

Premiul se ridica direct de la sediul Maximum Rock, sau in ziua festivalului, de la intrarea in locatie, pe baza unui act de identitate si a biletului cu codul de bara castigator.


Comentează primul

Lasă un comentariu

Adresa de email nu va fi publicată.


*