Changing Skins anunta un nou concert alaturi de Luna Amara. Urmareste un nou videoclip live

348 vizualizări

Dupa un excelent concert alturi de LUNA AMARA la Buzau, formatia CHANGING SKINS va canta alaturi de clujeni, pe 20 aprilie, in Rockstadt Club din Brasov.

Concertul de la Brasov face parte din turneul de promovare al videoclipului „Pietre in Alb” lansat de Luna Amara.

Ma bucur mult ca am avut ocazia sa concertam din nou la Buzau, sa ne reintalnim cu publicul minunat de acolo si sa-i cunoastem mai bine pe baietii de la Luna Amara. Sper sa revenim cat mai curand la Buzau, pana atunci ne vedem la concertul de la Brasov alaturi de Luna Amara” a tinut sa precizele Stefan – chitara Changing Skins

Changing Skins a lansat un nou videoclip Live, de aceasta data pentru piesa “Full of Dirt”. Aceasta a fost filmata cu ocazia concertului desfasurat in Club Why?Not din Bucuresti la inceputul anului 2013.

Reamintim ca azi, incepand cu ora 19.30, are loc Gala On Air Music Awards, unde Changing Skins a fost nominalizata la sectiunea “Cel mai bun Rock Alternativ” cu piesa “Baby”. Gala poate fi urmarita LIVE, pe urmatoarele site-uri:
www.onairmusicawards.ro si www.facebook.com/OnAirMusicAwards.

Piesa “Baby” poate fi urmarita mai jos:

Ma bucur foarte mult ca am fost nominalizati la On Air Music Awards. Aceast lucru inseamna o recunoastere a muzicii noastre, recunoastere care nu ma asteptam sa vina atat de repede in contextul muzical actual… Este o surpriza foare placuta”. (Stefan – chitara)

“Cu toate ca traim intr-o societate unde efortul si munca nu sunt mereu apreciate, sunt foarte recunoscator pentru nominaliozarea in cadrul On Air Music Awards. Este o rasplata in urma muncii trupei CHANGING SKINS pentru albumul de debut si a concertelor sustinute in cadrul promovarii acestuia. Este o onoare sa te afli langa multi artisti si profesionisti in domeniul fenomenului muzicii comerciale din Romania. Probabil ca aceasta nominalizare ne va incarca baterille pentru a putea continua pe aceleas drum cu poate mai multa responsabilitate”. (Horatiu – Voce)

Changing Skins a fost infiintata in 2011 si este o trupa rock bucuresteana, adepta a sonoritatilor alternative ce isi propune sa transmita o energie palpabila in concerte prin intermediul membrilor sai:
Horatiu Ghibu – voce (Briefcore, Klon, Rain District)
Stefan Mustata – chitara, programming (Frozen Dusk)
Adi Cotoara – bas (Lotul National De Hardcore)
Raluca Pascaru – tobe (Loredana Groza)

Alte informatii despre Changing Skins gasiti la:
www.facebook.com/ChangingSkins
www.changingskins.ro


Comentează primul

Lasă un comentariu

Adresa de email nu va fi publicată.


*