Changing Skins – castiga 3 afise si 3 CD-uri cu autografele formatiei

329 vizualizări

Formatia bucuresteana de rock alternativ CHANGING SKINS a sarbatorit de curand doi ani de existenta printr-un show de exceptie.

Sezonul concertistic continua pentru trupeti care vor canta in Panic Club din Bucuresti pe 28 noiembrie 2013. De data aceasta, artistii vor fi insotiti de prietenii din Onenightstand, unul dintre cele mai iubite grupuri de rock’n’roll din Romania.

Toamna lui 2013 este importanta pentru Changing Skins pentru ca este marcata de munca intensa la noul album, care va fi lansat in cursul lui 2014.

CS reprezinta una dintre cele mai apreciate tinere formatii din noul val de rock alternativ romanesc. Trupa, formata din Horatiu Ghibu (voce), Stefan Mustata (chitara), Adi Cotoara (bas) si Raluca Pascaru (tobe) este adepta sonoritatilor moderne si reprezinta o deschizatoare de drumuri pe scena autohtona.

Pana acum, formatia a lansat un disc, „Changing Skins”, de pe care au fost extrase trei piese care au devenit rapid hituri: „Ain’t Worth It”, „Baby” si „Deeper and Deeper„. Numeroasele concerte prin tara au impus rapid trupa drept un nume foarte important, confirmat si de aprecierea aratata de formatii consacrate ca Alternosfera, Grimus, Luna Amara etc care i-au invitat deseori pe muzicieni sa cante alaturi de ei.

Pe 28 noiembrie 2013, Changing Skins revine la Bucuresti, in Panic Club, intr-un concert care va prezenta publicului atat melodiile mult iubite cat si piese de pe viitorul material discografic.

Prestatia din deschidere a formatiei Onenightstand va contribui la crearea unei atmosfere de party rock’n’roll dement si va reprezenta cu siguranta unul din highlighturile serii.

Pret bilet: 15 lei

CONCURS:

Maximum Rock iti da sansa sa castigi ACUM un poster color (posterul concertului din Panic Club) si un CD Changing Skins (ambele cu autografele formatiei) daca urmaresti urmatorii pasi!
1. Dai LIKE la pagina de FACEBOOK a formatiei
2. Ne spui AICI (link) cum ai intrat in contact cu formatia Changing Skins
3. Dai Share la acest concurs pe pagina ta de FB.

 

CASTIGATORI:

1. Ioana Morariu
2. Anda Matzamik
3. Pana Cristian

Castigatorii sunt rugati sa intre in contact cu noi la concurs@maximumrock.roComentează primul

Lasă un comentariu

Adresa de email nu va fi publicată.


*