Changing Skins: Castiga 3 invitatii la concertul de la Bucuresti

230 vizualizări
Dupa concertul excelent sustinut cu ocazia lansarii primului material discografic (13 octombrie 2012, The Silver Church Club, Bucuresti), bucurestenii de la CHANGING SKINS se pregatesc pentru un nou show in capitala. De aceasta data locul ales este Kulturhaus, iar data este 13 decembrie 2012.
 
Concertul incepe la ora 22.00.

Am fost foarte fericit sa vad multa lume draga noua, care a venit la lansarea albumului nostru, asa ca ne-am hotarat sa reeditam evenimentul in Bucuresti. Vom avea si un invitat surpriza pe care il vom dezvalui in curand. Vrem in primul rand sa oferim o sansa sa ne vada si celor care, din diferite motive independente de vointa lor, nu au reusit sa ajunga la lansarea primului nostru album. Va fi un concert Changing Skins complet, in care vom canta toate piesele de pe album. Nu ascund faptul ca mai pregatim inca o mica surpriza (audio-vizuala) pe care o datoram fanilor de ceva timp. Speram sa va placa si sa retraiti cu noi toate acele sentimente frumoase”, a declarat Horatiu Ghibu, solistul vocal al formatiei Changing Skins.
 

Reamintim ca „Changing Skins” a fost lansat in varianta CD-digipack, include 10 piese si doua videoclipuri, iar distributia in tara va fi asigurata de A & A Rec.


Tracklist-ing „Changing Skins”:
1. Ain’t Worth It
 2. Baby
 3. Use Me
 4. Lady Hoax
 5. Deeper And Deeper
 6. The Friday Night Anthem
 7. Fragile
 8. Perfect Foes
 9  Hot Core
10 The Road
11. Ain’t Worth It (videoclip)
12. Deeper And Deeper (videoclip)

 
 Biletele pentru acest concert pot fi achizitionate, in ziua concertului de la intrarea in locatie, la doua preturi:
– bilet normal: 15 lei
– bilet special pentru fani: 25 lei (include 1 CD + 1 afis color 50/70cm)

In cadrul acestui eveniment pot fi achizitionate CD-uri la pretul de 20 lei (afis gratuit inclus).

 

Cei interesati sa achizitioneze primul album semnat Changing Skins pot face comanda la adresa promo@promusicprod.ro. Pretul CD-ului este de 25 lei + 12 lei taxele postale (Bonnus un poster cu formatia). Plata se face in sistem ramburs – la livrarea coletului.

CONCURS:
Poti castiga una din cele 3 invitatii simple (fiecare valabila pentru o singura persoana), oferite de catre formatia Changing Skins si site-ul Maximum Rock
daca, dupa ce dai LIKE la pagina de 
FACEBOOK (foarte important), ne spui AICI (link) ce piese ai dori sa nu lipseasca din concertul de la Bucuresti. Nu uita ca dupa ce ai postat piesele dorite sa dai un SHARE  (foarte important) la acest concurs.
 
Data limita este 10 decembrie, iar castigatorii vor fi anuntati in data de 11 decembrie 2012 pe aceasta pagina.

 
CASTIGATORI:
1. Oana Stan
2. Alex Acky
3. Geida Alev Abdulamit
 
Invitatiile se ridica in ziua concertului de la intrarea in club. Persoanele la care ID-ul de pe Facebook nu corespunde exact cu numele din buletin sunt rugate sa trimita la promo@promusicprod.ro un email cu numele exact din buletin.


Comentează primul

Lasă un comentariu

Adresa de email nu va fi publicată.


*