Chester Bennington (Linkin Park) se luptă cu el însuși în noul videoclip al piesei „Heavy”

1.041 vizualizări

După doi ani și jumătate de la lansarea celui mai recent clip, trupa LINKIN PARK revine cu videoclipul oficial pentru piesa „Heavy” feat. Kiiara.

Chester Bennington, Brad Delson, Joe Hahn, Rob Bourdon, Dave „Phoenix” Farrell și Mike Shinoda se află în plină promovare cu „Heavy”, primului single extras de pe viitorul album al trupei – „One More Light”. Cel de-al șaptelea material discografic semnat Linkin Park urmează să fie lansat pe 19 mai, dar poate fi comandat deja aici: http://lprk.co/LPOML.

Lansată pe 16 februarie cu un lyric video, piesa „Heavy” vorbește despre bătălia interioară pe care o ducem cu noi înșine, atunci când încercăm să renunțăm la un viciu, la o persoană sau la o situație despre care suntem conștienți că ne face rău, dar de care nu ne putem detașa ușor.

Videoclipul piesei a fost filmat în Los Angeles, în regia lui Tim Mattia. Cu Chester Bennington și Kiiara în rolurile principale, scenariul vine să întărească mesajul melodiei. Ambii se luptă cu propriile slăbiciuni și cu decizia de a merge sau nu la o clinică de recuperare. În timp ce solistul trupei devine din ce în ce mai agresiv, Kiiara se interiorizează, urmând ca ea să fie singura persoană din grup care îi va fi alături.

Linkin Park Heavy video 2

Mike Shinoda, Chester Bennington și Brad Delson au lucrat la producția piesei alături de Justin Tranter și Julia Michaels, doi compozitori celebri pentru hit-urile interpretate de Fall Out Boy, Gwen Stefani, Years & Years sau Maroon 5. “Heavy” este disponibilă pentru ascultare și download pe toate platformele digitale.

Linkin Park heavy video

Sursă: Comunicat de presă


Comentează primul

Lasă un comentariu

Adresa de email nu va fi publicată.


*