Chitaristul Yossi Sassi (Orphaned Land) lanseaza videoclipul pentru piesa „Simple Things”

„Simple Things”, noul videoclip de la apreciatul chitarist din Orientul Mijlociu YOSSI SASSI (Orphaned Land) poate fi urmarit mai jos. Piesa este extrasa de pe albumul sau solo de debut, „Melting Clocks”, care a fost lansat in SUA si Canada via End Of The Light Records, fiind distribuit prin intermediul DisManic si eOne Distribution.

„Melting Clocks” a fost lansat in alte parti ale lumii in martie via Verycords. CD-ul, care a fost produs si compus de Sassi, are ca invitati cativa muzicieni cunoscuti, printre care si fostul chitarist Megadeth, Marty Friedman. Coperta poate fi vizualizata in continuare.

Recunoscut de numerosi fani ai muzicii din toata lumea pentru sound-ul sau unic, Sassi combina estul cu vestul, rockul cu alte genuri, tonuri de muzica cu pasaje progresive si instrumente populare traditionale cu riff-uri electrice ametitoare.

Cu peste 20 de ani de experienta in calitate de producator, compozitor si membru fondator al trupei Orphaned Land, Yossi continua sa se inalte spre noi orizonturi.

Yossi este cunoscut ca un explorator constant al barierelor muzicale, fiind inspirat din diferite culturi ale lumii. Yossi canta la 17 tipuri de chitara si instrumente traditionale diferite, fiind invitat sa performeze live si sa imparta scena cu artisti ca Metallica, Marty Friedman, Steven Wilson, Yehuda Poliker si multi altii.

Yossi a cooperat si inregistrat cu artisti din Kuweit pana in Portugalia. El este un veteran, avand sute de show-uri si festivaluri majore in cartea sa de vizita.

Tracklist „Melting Clocks”:

01. Drive
02. Fields Of Sunrise
03. The Calling: Rush Hour
04. Numbers’ World
05. Melting Thoughts
06. Another Day In The Office
07. Ain’t Good Enough
08. The Routine
09. Sahara Afternoon
10. Sunset
11. Simple Things
12. Melting Clocks

Sassi va canta alaturi de chitaristul Megadeth, Marty Friedman, in turneul european „Guitar Universe 2012” in octombrie.

(Andrei-Ciprian Iliescu)

 


Comentează primul

Lasă un comentariu

Adresa de email nu va fi publicată.


*