Clujenii de la For The Wicked au lansat primul single de pe noul EP

718 vizualizări

Formatia clujeana FOR THE WICKED, una dintre cele mai solide aparitii recente pe scena metal din Romania, a lansat primul single de pe noul EP-ul intitulat “II”. Este vorba de piesa “S.I.C.K” realizata sub forma de lyric video, avand ca invitat pe Mihai Tivadar (Dirty Shirt) la clape:

EP-ul va fi lansat online in data de 15 octombrie, insa CD-urile sunt deja disponibile la concertele din turneul de lansare :

afis-for-the-wicked-ii-tour

EP-ul a fost inregistrat de Bornuz Vlad, mixat de Tue Madsen si masterizat de Joel Wanasek (cei responsabili pentru calitatea ireprosabila a unor trupe precum Suicide Silence, August Burns Red sau Machine Head). La fel ca pe primul EP, de grafica si artwok este responsabil tot Fetykó Gábor Áron, graphic designer si illustrator la Resize-Media (Luna Amara, Diamonds are Forever, Breathelast, Emil, etc…).

FOR THE WICKED este formata din tineri muzicieni, o parte din ei au deja o experienta muzicala importanta (Dirty Shirt, Guerrillas, 13Rituals, Divided By Perception, Blood Print, Skullp etc…), ceea ce isi spune cuvantul, iar de curand au mai adaugat un nou membru, un al treilea chitarist, un gest destul de controversat. Baietii au declarat insa ca a treia chitara va oferi ”un sunet mult mai masiv si un show care merita vazut” si pana in momentul de fata acest lucru se confirma.

Mai multe informatii despre turneu sunt disponibile pe pagina trupei:
https://www.facebook.com/weareforthewicked/events


Comentează primul

Lasă un comentariu

Adresa de email nu va fi publicată.


*