Concert Compact si Cristi Minculescu (Lotus) – Castiga 5 invitatii duble

182 vizualizări
Se apropie data concertului NO DRUGS, JUST ROCK, care va avea loc la Sala Palatului, pe 14 aprilie. Evenimentul va marca revenirea pe scena a lui Cristi Minculescu, de data asta alaturi de noii sai colegi din formatia LOTUS: Judy Seutter (chitara), Boris Rusakov (bass) si Jurgen Heigl (tobe).
 
Alaturi de ei – un alt nume emblematic al rock-ului romanesc – COMPACT. In formula: Paul Ciuci (voce, chitara), Aurel Vasilescu (tobe), Adrian Tinca (bass), Adrian Kiseleff (clape) ei vor face o trecere in revista a tuturor succeselor care au marcat istoria grupului.
 
Cu aceasta ocazie, Cristi Minculescu a pregatit fanilor un eveniment mult-asteptat: lansarea primelor piese inregistrate dupa despartirea de Iris. E vorba de un triplu single, care acopera o zona stilistica destul de larga, in care cei de la Lotus se misca cu egala lejeritate. Cele trei piese selectate ca fiind reprezentative sunt: “Kingdom Of Dreams” (o balada cu influente celtice), “Mamma Don’t Allow” (un rock’n’roll standard, interpretat in forta) si celebra “Strada ta” (compozitie integrala, muzica si text, a lui Cristi, din epoca de aur care l-a consacrat ca vocea marcanta a Iris-ului, refacuta in maniera…europeana)
 
Dar aceasta nu este singura surpriza pe care Cristi Minculescu o pregateste fanilor! Fiti pe faza!
 
Biletele se gasesc prin Eventim, Germanos, Orange, Vodafone, Domo, librariile Humanitas, Carturesti si online pe www.eventim.ro

Concertul este organizat de CIADO in cadrul proiectului „ARTA CONTRA DROG”.

 

CONCURS:
Poti castiga una din cele 5 invitatii duble, oferite de catre site-ul Maximum Rock
daca, dupa ce dai LIKE la pagina de 
FACEBOOK (foarte important), ne spui AICI (link) un slogan anti drog. Nu uita ca dupa ce ai postat raspunsul tau sa dai SHARE  (foarte important) la acest concurs.

 

Data limita este 10 aprilie, iar castigatorii vor fi anuntati in data de 11 aprilie 2013 pe aceasta pagina.
 
CASTIGATORII:
Invitatiile se ridica in ziua concertului, de la intrarea in locatie, pe baza unui act de identitate (Lista: Concurs Maximum Rock).Comentează primul

Lasă un comentariu

Adresa de email nu va fi publicată.


*