Concert The Exploited și Implant Pentru Refuz la Rock la Mureș 2017

Una din cele mai celebre trupe de punk-rock din lume va concerta în România. Un festival abandonat în urmă cu aproape un deceniu a fost reeditat la Periam Port, pe malul râului Mureș.

Festivalul Rock la Mureș, ediția a IX-a va avera loc între 16 și 17 iunie. The Exploited, celebra trupă de punk-rock din Edinburgh (Scoția), care a lansat de-a lungul timpului albume ale căror nume s-a imprimat în memoria colectivă – „Punkʹs not Dead” sau „Fuck the System” – ține capul de afiș al evenimentului. The Exploited au mai concertat la Periam Port în anul 2006. Tot la ediția din 2017 a festivalului va cânta Implant pentru Refuz.

Rock la Mureș a fost primul open-air festival din județul Timiș, iar acum revine în forță, la aproape zece ani de la ultima ediție.

„Pe lângă cele două nume anunțate, la Rock la Mureș vor mai ajunge o mulțime de trupe și artiști. În 2017 festivalul va avea trei scene, care vor acoperi mai multe genuri muzicale, de la rock, la punk, hip-hop, reggae, până la drum and bass şi techno. De asemenea, vizitatorii Rock la Mureș vor avea și o mulțime de activități de care se vor bucura în timpul zilei”, transmite Florin Arhire, unul din organizatorii evenimentului.

Sursa: Georgeta Petrovici – evz.ro


Comentează primul

Lasă un comentariu

Adresa de email nu va fi publicată.


*