Concert Fjord la Cluj Napoca alaturi de Altar Of Plagues (Irlanda)

Dupa lansarea noului album “On Icy Shores” si confirmarea concertului de la Bucuresti alaturi de la Altar of Plagues din clubul Colectiv, Fjord vor concerta si la Cluj Napoca, duminica, 15 Martie 2015, in Flying Circus Pub in cadrul ultimului concert pe care ALTAR OF PLAGUES il vor sustine in Romania.

Alaturi de acestia pe scena clubului din Cluj Napoca vor mai urca prezenta si trupele ENTROPIA (Polonia) si Maze (Germania/Polonia).

FJORD este o trupa instrumentala cu influente Post Rock, Post Metal si Shoegaze. Bazandu-se preponderent pe pasaje atmosferice, muzica Fjord starneste sentimente de nostalgie ducand ascultatorul intr-o stare de introspectie si contemplare. Avand radacini adanc infipte si in muzica Metal, trupa alterneaza atmosfera cu pasaje de forta si vitalitate.

https://www.facebook.com/FjordBandRo

ALTAR OF PLAGUES si-au  exprimat dorinta sa revina pe o scena din Romania in cadrul ultimului turneu pe care acestia il vor sustine pe parcursul anului, fiind impresionati de modul in care au fost primiti de fiecare data de catre publicul autohton.

Biletele pentru ambele concerte sunt disponibile pe www.bilete.ro, in oficiile Postei Romane, in Magazinele Inmedio semnalizate Bilete.ro si in magazinele Germanos, pretul unui bilet fiind de 30 RON.  In plus pentru concertul de la Cluj Napoca se pot gasi si la Flying Circus Pub.

Paginile oficiale ale evenimentelor:

Bucuresti, 14 Martie 2015, club Colectiv: https://www.facebook.com/events/702616139858720/

Cluj Napoca, 15 Martie 2015, Flying Circus Pub:

https://www.facebook.com/events/764337263650749

Sursa: Comunicat dr presa


Comentează primul

Lasă un comentariu

Adresa de email nu va fi publicată.


*