Concert Mercedes Band, C.O.D. si All Had la Bucuresti

Joi 20.11.2014 clubul Question Mark din Bucuresti va fi gazda unui concert deosebit sustinut de trei formatii cu stiluri diferite, dar care au totusi un feeling comun: MERCEDES BAND, C.O.D. si ALL I HAD.

Link-ul evenimentului: https://www.facebook.com/events/1542072262676226/?pnref=story

MERCEDES BAND
MERCEDES BAND s-a infiintat în ianuarie 1997 la Sfantu Gheorghe, avand o activitate neintrerupta de aproape 18 ani si o experienta exersata în peste 200 de aparitii scenice.

In luna martie 2013 trupa a editat albumul ”Cu ochii inchisi”, obtinand din partea revistei Metalhead premiul Best Romanian Alternative Album-2013, iar revista Maximum Rock Magazin a acordat nota 10 albumului, recenzia putand fi lecturata aici: http://maximumrock.ro/recenzii/2763-mercedes-band-cu-ochii-inchisi.html

Este cel de-al doilea disc, dupa ”Superficial” (2003, Stream Music- Cluj-Napoca).

Stilul muzical este o imbinare de rock melodic/alternativ/metal, denumit pe scurt de formatie nu-rock.

Mai multe detalii:
www.mercedesband.ro
https://www.facebook.com/MercedesBandRo

C.O.D.
C.O.D. aduce pe scena romaneasca un sound original cu influente din post-grunge, metal, stoner, hard-rock.

Formata in Targoviste in anul 2003, trupa a trecut prin diferite schimbari atat din punct de vedere al membrilor sai cat si al stilului abordat (pornind de la heavy metal si hard rock).

Toate eforturile trupei s-au materializat intr-un prim album de studio intitulat „I need to get out” si lansat pe data de 5 aprilie 2013.

Albumul este o colectie de 10 piese proprii si un bonus track constand intr-un remake in varianta proprie al unei piese cunoscute. Desi materialul nu a fost gandit ca unul conceptual, fiecare piesa este o calatorie prin starile umane, mesajul final fiind nevoia de eliberare a sinelui, in conditiile dogmatizarii si constrangerilor societatii. Stilistic, „I need to get out” este un album foarte variat, lucru dictat de dorinta trupei de a nu folosi retete clare de compozitie.

Mai multe detalii:
Facebook: https://www.facebook.com/trupacod
Bandcamp: http://cod-music.bandcamp.com/
Youtube: https://www.youtube.com/user/trupaCODro

ALL I HAD
ALL I HAD a luat nastere in toamna lui 2013, majoritatea componentilor fiind fosti membri ai trupei SoundCheck. Stilul este definit drept „Alternative Metal”, care combina parti melodioase cu ritmuri energice, break-uri agresive si versuri intense.

Sfarsitul anului 2013 a adus concerte prin mai multe locatii din Bucuresti (Club A, Ageless Club sau Arenele Romane), iar perioada Februarie-Aprilie 2014 a reprezentat inregistrarea EP-ului de debut, „Lost”, lansat in Mai 2014, care poate fi ascultat integral pe canalul de youtube al trupei.

Mai multe detalii:
Facebook: https://www.facebook.com/pages/All-I-Had/205723512779672
Youtube:
https://www.youtube.com/channel/UCJikiPPoZwq3_PyfsDHkUVQ
Reverbnation: http://www.reverbnation.com/allihad

Sursa: Comunicat Mercedes Band Management


Comentează primul

Lasă un comentariu

Adresa de email nu va fi publicată.


*