Concert Rob Kingsley – Tribut Elvis Presley in Bucuresti

414 vizualizări
Pe 8 februarie, la exact o luna de la ziua de nastere a regelui rock’n’rollului, scena din Hard Rock cafe ii va aparatine lui Rob Kingsley, protagonistul spectacolului A Vision Of Elvis. Rob Kingsley este un entertainer inascut, pasionat din copilarie de cariera si showurile inegalabilului Elvis Presley.
In anul 2007 Rob Kingsley a obtinut locul 1 la Best UK Vegas Elvis, una din cele mai ample competitii destinate artistilor tribut Elvis, iar in 2008 si-a adjudecat titlul de Campion European în cadrul Largest Official Elvis Competition. Showul sau inseamna o incursiune printre cele mai iubite piese ale regelui rock’n’roll-ului: Suspicious Minds, Love Me Tender, Can’t Help Falling in Love, Blue Suede Shoes, It’s Now or Never, Are You Lonesome Tonight etc.
Biletele la concert sunt disponibile in toată reteaua BILETOO. Punctele de vanzare se gasesc la Unirea Shopping Center (parter, intrarea de langa McDonald’s), Librariile Adevarul si Eminescu, magazinele Flanco, Victoria, Muzica, Sala Palatului, Palatul National al Copiilor si in Hard Rock Cafe. Cei ce doresc sa comande online, o pot face de pe www.Biletoo.ro. www.blt.ro, www.bilet.ro, www.bilete.ro, www.myticket.ro.
Pretul biletelor difera in functie de categorie:
VIP – 120 RON – poster, intalnire & poza cu artistul
Categoria I – 80 RON – loc in fata scenei
Categoria II – 60 Ron – loc in sala

Sursa: Comunicat Hard Rock Cafe


Comentează primul

Lasă un comentariu

Adresa de email nu va fi publicată.


*