Concert Smokie la Bucuresti alaturi de Alexsander Philarmonic Orchestra

Legendara trupa britanica, SMOKIE revine in aceasta primavara in Romania cu o surpriza de proportii. Dupa concertul de amploare sustinut in anul 2009 la Sala Polivalenta din Bucuresti, alaturi de orchestra “101 Violins” in atmosfera incendiara a celor peste 5500 de spectatori, mult indragitii artisti se reintorc pe 2 martie la Sala Palatului, intr-un concert senzational.
 
Concertul presupune o adevarata miscare de forte pentru organizatori, caci pe scena salii de spectacol alaturi de actuala componenta Smokie vor evolua aproximativ 50 de muzicieni de inalta clasa artistica, membri ai Alexsander Philarmonic Orchestra ce garanteaza un show grandios.
 
Sub bagheta dirijorului Marius Hristescu, “Living next door to Alice”, “Mexican Girl”, “I’ll meet you at midnight” sau “Oh Carol”, vor fi doar cateva dintre melodiile arhicunoscute ale trupei ce vor imbraca nuantele unui sound genial si calitatea unei productii scenice memorabile, 100% live. Pe langa melodiile anilor ’70 adorate de iubitorii muzicii rock, ce vor fi reascultate pe 2 martie la Sala Palatului incepand cu ora 19:00, cei prezenti vor putea face cunostinta cu piese ce promoveaza cel mai recent material discografic, albumul “Take a Minute”, ce inregistreaza un mare succes in randul fanilor din intreaga lume.
 
Smokie este déjà cunoscuta si apreciata pentru concertele sustinute alaturi de orchestre de prestigiu. Primul dintre acestea desfasurandu-se in anul 1982, in acompaniamentul Orchestrei Operei din Paris.
Atmosfera concertului Smokie va fi incalzita de recitalul special al grupului RIFF.
 
Biletele pentru concertul Smokie de la Sala Palatului au fost puse in vanzare si sunt disponibile la preturi variabile in functie de categoria de loc, dupa cum urmeaza: cat. IV – 90 lei, cat.III – 120 lei, cat.II – 180 lei, Cat.I – 220 lei si VIP – 250 lei.
 
Acestea pot fi achizitionate din reteaua Vreau Bilet (Unirea Shopping Center etj.2 (corp central), Str. Moise Nicoara nr.18), de la Sala Palatului si online prin www.vreaubilet.ro.
 
Sursa: Comunicat Vreaubilet.ro

Comentează primul

Lasă un comentariu

Adresa de email nu va fi publicată.


*