Concert Tribut si Dream Dealers in Bucuresti

147 vizualizări

Vineri, 8 februarie, va asteptam in Ageless Club&Pub la un concert TRIBUT su DREAM DEALERS. Accesul publicului se face de la ora 21:00 si concertul incepe la ora 22:00.

Trupa TRIBUT
O seara de exceptie cu muzicieni de exceptie. O seara tribut adus rock-ului adevarat. Trupa TRIBUT ne propune o componenta exploziva cu Costica Sandu, una din marile voci de rock din Romania si George Patranoiu, unul dintre chitaristii de exceptie ai rock-ului romanesc.
 
Dream Dealers
WARNING! Nu folosim cel mai scump echipament disponibil, avem mai mult talent decat atitudine si nevestele noastre nu poarta parul permanent. In principiu spargem boxele cu hit-uri rock dar spre deosebire de alte trupe de cover-uri suntem constienti ca asta indica doar un anumit prag al talentului pe care-l manevram in timpul liber, intre doua proiecte, programe, pacienti sau orice altceva e necesar pentru a cumpara timp liber!
 
Dupa o zi grea de munca, imagineaza-ti ca esti intr-un pub misto, un pic ametit dupa cateva beri… Cam ce-ai vrea sa asculti… U2?… Metallica?… Guns and Roses?…AC/DC?… KOL?… Dream Dealers are ce-ti trebuie!
Dream Dealers va oferi intotdeauna prin muzica o alternativa sanatoasa la orice altceva!… in afara de sex…
 
Suport trupe: 15 Lei. (un draft bere inclus)
Rezervari: 0728.264.690
 
Ageless Club: Calea Serban Voda nr.213 (intersectia cu str. Cutitul de Argint), tramvai 1, autobuz 116,323, metrou Tineretului sau Eroii Revolutiei


Comentează primul

Lasă un comentariu

Adresa de email nu va fi publicată.


*