Concert Vita de Vie la Bucuresti

338 vizualizări

Statia de pe Lipscani 30-34 isi deschide usile pe 11 decembrie pentru Vita de Vie Acustic.

Ne place viteza si strabatem industria muzicala de 16 ani, cu pedala la fund. Facem mult zgomot si dam totul la maxim, oriunde mergem. In viteza in care traim nu exista detalii, nu le mai distingem. Culorile si luminile oraselor prin care trecem au devenit o pasta fluida care se prelinge pe geamurile laterale ale masinii iar oamenii pe care ii intalnim nu au fete. Traim cu ochii lipiti de parbriz, nu ne uitam niciodata in spate, in fata e singurul lucru care conteaza. Urmatorul concert.

Intr-o seara, acum vreo patru ani, ne-am oprit pe drum sa ne tragem sufletul. Si nu l-am gasit. Il pierdusem undeva, candva, in goana masinii de turneu. De a doua zi am inceput sa il cautam. Si incet, incet, l-am gasit. Se sparsese in mii de bucati, imprastiate de-a lungul drumului intre orasele trecute pe plannerul de la studio. Le-am strans pe toate si le-am adunat intr-un album, Acustic.

Albumul Acustic este cel mai intens experiment muzical la care am participat pana acum. Intr-o lume rece, hiper tehnologizata, el reprezinta incercarea noastra de a ne intoarce la elementele simple, naturale.

Am realizat zgomotul si viteza in care traim si lipsa de liniste si detaliu din viata nostra, ne-am speriat ca ne transformam in roboti si atunci am zis stop! Trebuia sa ne intoarcem in locul de unde a inceput totul, in punctul zero, si sa ne luam energia de acolo. Calatoria noastra este povestea lui Adam si a Evei, spusa invers”. Adrian Despot

Biletele, in valoare de 30 lei si 20 lei se gasesc in reteaua Diverta si online pe www.myticket.ro si www.iabilet.ro

Sursa: Comunicat de presa


Comentează primul

Lasă un comentariu

Adresa de email nu va fi publicată.


*