Concertul Eric Martin din Hard Rock Cafe se apropie de Sold Out

Biletele cu acces normal si loc la masa la concertul ERIC MARTIN din data de vineri, 29 martie 2013 se vand rapid. Monentan din cele 300 de bilete disponibile mai sunt disponibile aproape 30 iar din categoria VIP (loc la masa in fata scenei) doar 60 de bilete.
 
Renumitul artist, vocea legendarei trupe Mr. Big, revine in Romania in martie intr-un concert extraordinar sustinut pe scena Hard Rock Cafe, in cadrul unui eveniment oferit de Bestmusic.ro si Sprint Media.
 
Cu o activitate scenica de aproape 40 de ani, Eric Martin aduce la Bucuersti hiturile „To be with you”, „Wild World”, „Free” sau „Undertow” precum si piese proprii mai noi si mai vechi.
 
Puteti cumpara bilete la concertul ERIC MARTIN dupa cum urmeaza:
 
– Cu 70 de lei acces normal cu loc la masa si 90 de lei VIP (cu loc in fata scenei) – EXCLUSIV ONLINE pe http://www.iabilet.ro , www.bestmusic.ro si pe aplicatia de mobil Cinemagia
– Cu 80 de lei respectiv 100 de lei VIP la Hard Rock Cafe sau la intrare in ziua concertului
 
Da, online este MAI IEFTIN si in plus, aveti automat locuri rezervate doar alaturi de un bilet cumparat online de pe http://www.iabilet.ro  !
 
Selectezi cate bilete doresti, platesti online cu cardul sau cu Paypal si primesti biletele pe mail. Le poti printa si veni cu ele in ziua concertului la intrare sau, de ce nu, poti veni direct cu Smartphone-ul !

Comentează primul

Lasă un comentariu

Adresa de email nu va fi publicată.


*