Crematory a rămas fără basist. Află cine l-a înlocuit deja pe Harald Heine

348 vizualizări
Basistul german Harald Heine a decis să părăsească formaţia Crematory, el fiind înlocuit deja cu Jason Matthias. Heine a activat în trupă de mai bine de 20 de ani, însă a decis să plece, pentru a petrece mai mult timp alături de familia lui. 

Crematory a mai trecut prin două schimbări de componenţă în ultima perioadă. Anul trecut, chitaristul şi, totodată, vocalistul Matthias Hechler a decis să îşi încheie activitatea, invocând aceleaşi motive personale. La scurt timp după aceea, grupul a fost completat de Tosse Basler (chitară ritmică, voce clean) şi Rolf Munkes (chitară solo). 

Tosse şi Rolf au adus un suflu nou în formaţie. Prin stilul pe care îl adoptă, ne-au inspirat să compunem melodii cu un sound aparte, pe care îl puteţi regăsi pe viitorul nostru album, a declarat tobarul Markus Jüllich.

În momentul de faţă, Crematory lucrează alături de Kristian „Kohle” Bonifer la producţia următorului lor disc. Acesta se va numi „Monument” şi va fi lansat pe data de 15 aprilie, via Steamhammer/SPV. Primul single de pe noul CD, „Misunderstood”, va benefia de un videoclip, care va fi lansat în luna martie. 

Iată care va fi tracklist-ul viitorului album Crematory

01. Misunderstood
02. Haus Mit Garten
03. Die So Soon
04. Ravens Calling
05. Eiskalt
06. Nothing
07. Before I Die
08. Falsche Tränen
09. Everything
10. My Love Within
11. Die Letzte Schlacht
12. Save Me

CrematoryMonument


Comentează primul

Lasă un comentariu

Adresa de email nu va fi publicată.


*