Cristi Minculescu si Nutu Olteanu canta piese IRIS si multe alte surprize la Hard Rock Cafe

427 vizualizări

BestMusic si METALHEAD te invita la Hard Rock Cafe, duminica, 27 aprilie 2014, incepand cu ora 21:30, la un concert cu Super Grupul format din Cristi Minculescu, Nutu Olteanu (chitara – membru fondator IRIS) si doi artisti de renume internationali, Ken Sundberg – bass si Anders Diephuis – tobe.

Vino sa asculti hituri IRIS cantate din nou de Cristi precum, Cei ce vor fi, Trenul fara nas, Pe ape, Doar pentru voi, Lumina zilei, Noaptea sau Strada ta pe 27aprilie la Hard Rock Cafe!

Cristi Minculescu canta impreuna cu Nutu Olteanu, fondatorul IRIS, compozitor al primelor succese ale grupului si chitarist solo in epoca de glorie absoluta a trupei.

Cei doi reinvie cei mai frumosi ani de cariera petrecuti impreuna la inceputul anilor ‘80 intr-un proiect exploziv, o demonstratie de pasiune si virtuozitate artistica, sustinuti de exceptionalii muzicieni suedezi, Anders Diephuis (tobe) si Ken Sundberg (bas). Repertoriul reuneste piese antologice din patrimoniul IRIS: Cei ce vor fi, Trenul fara Nas, Pe ape, Doar pentru voi, Lumina Zilei, Noaptea si Strada Ta, dar si cateva preluari din istoria muzicii mondiale, reinterpretate cu maiestrie de cele doua legende ale rock-ului romanesc impreuna cu “masina de ritm” suedeza: AC/DC (Highway to Hell, Whole Lotta Rosie), Bad Company (Feel Like Making Love), Whitesnake (Gimme All Your Love), Led Zeppelin (Stairway To Heaven).

Biletele pentru concertul Cristi Minculescu si Nutu Olteanu Super Group din Hard Rock Cafe pot fi gasite online exclusiv pe www.iabilet.ro si pe www.metalhead.ro/bilete/,  in reteaua de magazine UMAN din toata tara (Bucuresti: Piata Romana, Str George Enescu nr 30 la subsol si in Baneasa Shopping City la etaj), la Hard Rock Cafe si in ziua concertului la intrare.

Acestea costa 40 de lei cu loc la masa si 60 de lei VIP cu loc la masa in fata scenei.

Cumpararea biletelor de pe www.iabilet.ro asigura automat si rezervarea de locuri la masa scapandu-te de drumul pana la locatie sau de un telefon pentru rezervare. Acestea se aloca in functie de cumpararea biletelor asa ca daca iti cumperi bilet mai repede prinzi cele mai bune locuri!

Pe www.iabilet.ro poti comanda atat bilete in format electronic (print @ home – platesti cu cardul online sau cu Paypal, primesti biletele pe mail apoi le printezi sau vii cu smartphoneul sau tableta la intrare) cat si bilete in format fizic, cu plata ramburs sau prin OP. Pentru plata ramburs sau prin OP, va rugam sa ne contactati la contact [at] iabilet.ro sau 0741.272.967 (intre 09:30 si 18:30, de luni pana vineri).

Un eveniment prezentat si organizat de Bestmusic Live Concerts – www.bestmusic.ro

Sursa: Comunicat de presa


Comentează primul

Lasă un comentariu

Adresa de email nu va fi publicată.


*