Crossing Eternity lucrează la un nou videoclip

Trupa româno-germano-suedeză și-a lansat albumul de debut „The Rising World” în luna iunie a acestui an, scoțând și câteva videoclipuri pentru promovarea pieselor. În momentul de față, lucrează la un nou videoclip pentru melodia „Kingdom Come”. Dacă v-am făcut curioși, citiți mai departe pentru a vedea ce au deja pregătit pentru noi băieții de la Crossing Eternity!

Fondată în 2017, trupa Crossing Eternity reunește muzicieni extrem de talentați și de experimentați, cu peste 25-30 de ani de activitate în spate. Solistul Berti Barbera a cântat cu Voltaj 88, chitaristul Manu Savu a fost membru Iris, Voltaj 88, Krypton ș.a., bateristul Uffe Tillman a cântat cu Desire și Eternity’s End, iar basistul Johann Hentz a colaborat cu trupele Truda și Vespera. Încă de la debutul din vara acestui an, cu albumul „Rising World”, membrii trupei au aspirat la un sound organic și old school, indiferent față de tentația supraproducției.

Aventura lor a început în vara anului 2017, când Manu, chitaristul trupei, a intrat în studio doar cu viziunea unei noi trupe și cu multe idei pentru melodii de pus în aplicare. Restul membrilor s-au alăturat pe parcurs. Albumul „Rising World” amestecă elemente moderne din metal cu bucăți psihedelice care poartă ascultătorii către puritatea rock-ului anilor ’70. Materialul discografic reunește 13 melodii epice, extrem de variate din punct de vedere al compoziției și al, aranjamentului, care i-au pus la grea încercare pe artiști.

Primul clip pe care trupa l-a scos este cel pentru melodia „Crossing Eternity”.

Versurile spun povestea unor alte lumi și a unei călătorii spirituale în colțuri încă nevăzute și neumblate ale universului, sau chiar ale unor personaje magice, din basme. Nevoia de fantastic și de fabulos i-a împins pe muzicieni să pună în muzică tot ce e nevoie ca să ne potolească setea de magie. După cum spune chitaristul – „Există magie adevărată în lumea asta! Sufletul ne-o cere! Trebuie să ne ascultăm sufletul cu iubire și curaj, iar ce vom  găsi acolo va fi transpus și-n lumea de afară.”

Cel mai recent videoclip a apărut în luna august, iar melodia „High Above The Crown” este mai mult decât promițătoare, astfel încât nu putem decât să așteptăm cu nerăbdare și cu mult interes noul clip.


Comentează primul

Lasă un comentariu

Adresa de email nu va fi publicată.


*