Data concertului Thirty Seconds To Mars din Romania a fost schimbata

281 vizualizări

În urma stabilirii programului din turneu, concertul Thirty Seconds To Mars de la București a fost reprogramat, din motive logistice, pentru sâmbătă – 5 iulie 2014, cu o zi mai târziu decât data anunțată anterior. Biletele cumpărate înainte rămân valabile și nu necesită o schimbare.

Promoterii concertului, D&D East Entertainment și East European Production, declară: „Sperăm că această schimbare de dată nu va cauza inconveniente celor care au cumparat deja bilete, deoarece considerăm, că ziua de sâmbăta, una mult mai accesibilă publicului din toată țara. Credem că această schimbare va fi în beneficiul fanilor, dar și a iubitorilor de muzică live, care vor avea oportunitatea de a se bucura de un eveniment unic in România”.

Trupa americană Thirty Seconds to Mars va sosi pentru prima data în Romania și va susține un concert incendiar în data de 5 iulie 2014, la Romexpo, București.

Conform declarației lui Jared Leto “Europa a devenit a doua casă pentru Thirty Seconds To Mars” și suntem extrem de încântați de reîntoarcerea pe bătrânul continent.

Cu această ocazie, pe 5 iulie 2014 la Bucuresti, Thirty Seconds To Mars va promova ultimul său album, “LOVE LUST FAITH + DREAMS”, promițând publicului un eveniment de neuitat, cel mai mare concert al verii 2014!

Biletele sunt în continuare disponibile prin rețeaua Eventim și online pe www.eventim.ro


Comentează primul

Lasă un comentariu

Adresa de email nu va fi publicată.


*