Dave Mustaine: „Am o reputatie proasta, dar sunt un tip OK”

186 vizualizări

Dave Mustaine, vocalistul formatiei MEGADETH, este cunoscut pentru declaratiile sale controversate, deseori scoase din context.

Deranjat de faptul ca oamenii au tendinta sa-l judece gresit, Dave a oferit cateva lamuriri pentru ca lumea sa inceteze sa-l mai eticheteze in functie de niste cuvinte spuse in interviuri.

Nu spun lucruri pentru a starni reactii. Chestiile despre care scriu sunt foarte importante pentru mine – chiar si cele personale. Nu incerc sa provoc intentionat. Cariera mea a fost afectata de lipsa de intelegere a oamenilor, dar oare este mai bine sa fii inteles, sau sa intelegi? Acum inteleg mult mai multe si sunt mai putin interesat sa predic sau sa ma supar ca sunt citat gresit. Exista oameni care ma urasc si oameni care ma iubesc. Am dragoste in suflet pentru amandoua categoriile”, a declarat Mustaine.

Mustaine considera ca, din cauza reputatiei sale, foarte multa lume a fost indepartata. Artistul a avut conflicte atat cu formatia Metallica, cat si cu David Ellefson, colegul sau de trupa in Megadeth. Nici managerii muzicianului nu au fost scutiti de discutiile cu Dave.

Chiar daca am o reputatie proasta, sunt un tip foarte ok si abordabil”, concluzioneaza Mustaine.


Comentează primul

Lasă un comentariu

Adresa de email nu va fi publicată.


*