Destruction dezvaluie titlul noului album

Veteranii thrash metal-ului german de la DESTRUCTION au stabilit titlul noului album care aniverseaza 30 de ani de existenta ca fiind "Spiritual Genocide", urmand a fi lansat in noiembrie via Nuclear Blast Records.

Trupa a comentat: "Inregistrarile pentru tobe la viitorul album Destruction, "Spiritual Genocide", s-au incheiat! Vaaver (nume real: Wawrzyniec Dramowicz) a facut o treaba extraordinara la cel mai rapid album Destruction din istorie!".

Vocalistul basist Marcel "Schmier" Schirmer declarase anterior ca noul CD al formatiei "va fi mult mai intens decat ‘Day Of Reckoning’! Si nu a fost un album blues… haha!".

Destruction a finalizat recent turneul nord american de aniversare a 30 de ani de la infiintare, suportul fiind asigurat de trupe precum Warbringer, Vital Remains si Pathology.

Inspirata de Iron Maiden, Mercyful Fate, Motörhead si Venom, Destruction s-a format sub numele Knight Of Demon in 1982. Componenta originala era formata din vocalistul basist Marcel "Schmier" Schirmer, bateristul Tommy Sandmann si chitaristul Mike Sifringer. In scurt timp, numele formatiei a devenit Destruction, lansand un demo intitulat "Bestial Invasion Of Hell" in 1984.

"Day Of Reckoning", cel mai recent album Destruction, a fost vandut in aproximativ 800 exemplare in SUA in prima saptamana de lansare. Albumul a aterizat pe pozitia 58 in Top New Artist Albums (Heatseekers) care listeaza cele mai bune albume ale artistilor care nu intra in Top 100 din The Billboard 200.

"Day Of Reckoning" este primul album impreuna cu Vaaver (Indukti, ex-UnSun).

Andrei-Ciprian Iliescu


Comentează primul

Lasă un comentariu

Adresa de email nu va fi publicată.


*