Devin Townsend: „M-am săturat să-mi fie frică de trecutul cu Strapping Young Lad”

Înaintea concertului de pe 21 noiembrie din Helsinki, Finlanda, Devin Townsend a purtat o discuție cu echipa Kaaos TV despre diferite subiecte, inclusiv motivul care l-a făcut să revină la piesele marca Strapping Young Lad.

Devin Townsend vine în premieră la București la Maximum Rock Festival în perioada 13-14 iunie 2020 la Arenele Romane să ne încânte cu piese de pe „Empath”, dar și cu material Strapping Young Lad. Altă formație confirmată pentru festival este Katatonia. Rămâneți alături de noi pentru următorul val de confirmări!

Concertul de la noi se întâmplă să fie inclus în următoarea parte din turneu, partea pe care Devin intenționează s-o facă mai heavy: Vreau să am un set mai heavy care o să includă chestii din Strapping Young Lad, dar și Devin Townsend Project. O să fac ceva foarte calm, iar apoi „Empath” cu totul. Pe atunci sper să fi găsit deja muzicienii cu care intenționez să lucrez pentru următorul album.

Despre decizia de a reveni la piesele Strapping Young Lad: M-am săturat să-mi fie frică de asta. Poate avea o încărcătură. Poate era trupa care avea o încărcătură pentru mine, dar din punct de vedere muzical, Strapping e ce scriam pe atunci așa cum „Empath” e ce scriu acum. Nu e nicio diferență, deci n-are sens să-mi defăimez trecutul creativ. Nici nu cred că mă confurnt cu demonii mei. Doar le împrumut o voce.

Chiar nu cred că are sens să-mi fie frică de o parte din mine care era evident supărată. Trebuie să mă descurc cu asta. Obiectivele mele sunt de a ajunge undeva unde n-am mai fost (din punct de vedere muzical) și cred că în acest stadiu al carierei mele sunt nevoit să trec peste tot rahatul ăsta.

Nu vă entuziasmați prea tare, totuși. În același interviu, Devin spune că o reuniune Strapping Young Lad nu e posibilă: Naah. Îi iubesc, dar trenul ăla a plecat de mult din gară.


Comentează primul

Lasă un comentariu

Adresa de email nu va fi publicată.


*