Dirty Shirt a dezvaluit coperta viitorului disc „Dirtylicious”, realizata de Costin Chioreanu

Trupa DIRTY SHIRT a publicat pe pagina Facebook coperta viitorului album “Dirtylicious”, semnata de Costin Chioreanu (Twilight13Media). Costin este unul din cei mai apreciati designeri la ora actuala in Europa, colaborand recent cu artisti precum At The Gates, Arch Enemy, Opeth, Primordial, etc.

In plina faza de productie audio, albumul “Dirtylicious” promite a fi una din cele mai interesante realizari discografice pe scena metal din Romania si din Europa : pe baza unui schelet muzical groovy-hardcore-indus-metal marca Dirty Shirt, trupa a construit o noua morfologie muzicala, combinand intr-o maniera omogena si unica, soundul greu tipic metalului modern cu elemente de muzica traditional din Europa de Est.

Chiar daca primele experiente de fuziune metal – muzica traditionala ale trupei le regasim pe albumele precedente, cu “hit-uri” precum “Bad Apples”,” Freak Show” sau “Saraca Inima Me”, “Dirtylicious” aduce aceasta simbioza la un alt nivel: albumul este integral influentat sau bazat pe elemente folclorice, iar la inregistrari au participat muzicieni confirmati de instrumente traditionale : viori, clarinet, tambal, acordeon si percutii (sub titulatura Transylvanian Folkcore Orchestra).

Dirty Shirt Dirtylicious

Un preview instrumental demo al albumului este disponibil aici :

Dirty Shirt a fost confirmata pentru editia din 2015 a Rockstadt Extreme Fest. Mai mult, trupa va imparti scena cu gigantii metal de la Blind Guardian pe data de 15 mai 2015, in cadrul evenimentului Romanian Rock Meeting.

Romanian Rock Meeting Cover Facebook

In 2014, Dirty Shirt a castigat locul 2 la Wacken Metal Battle, cel mai mare concurs din lume dedicat formatiilor de gen.


Sursa: Comunicat de presa


Comentează primul

Lasă un comentariu

Adresa de email nu va fi publicată.


*