Dirty Shirt concertează la a VI-a ediție East Romanian Bike Week

596 vizualizări

Cea de-a VI-a ediție East Romanian Bike Week va avea loc anul acesta în perioada 16-17 iunie la Dobrovat, Iași, printre trupele confirmate să cânte numărându-se și DIRTY SHIRT și TIMPURI NOI, alături de alte trupe ce pot fi văzute mai jos.

Organizatorii au realizat un festival care să contureze mai mult decât o escapadă, care să promoveze un stil de viață energic, liber, cu weekenduri petrecute în natură și acorduri de chitară lângă un foc de tabără neliniștit. În timp, festivalul a evoluat, iar acest lucru se datorează în primul rând participanților care, de-a lungul timpului, „au călcat pragul” evenimentului: mii de iubitori de muzică, motoare și aventură.

Evenimentul a pornit în 2011 și a ajuns în prezent să fie un punct de reper pe harta festivalurilor moto din Romania. East Romanian Bike Week a reușit să devină, astfel, un festival care aduce la Iași trupe rock de renume dar și trupe tinere, lăudându-se cu nume ca Timpuri Noi, Luna Amară, Bucovina, Trooper, Dirty Shirt, Melmac Riders, Roșu și Negru, The Iron Cross, Bronx, Forevermore, WIRE, Aproape Unplugged, Sukar Nation, Fără Zahar, Beauty and the Rat, Descântec, High Voltage, Wanted, etc.

Festivalul include concursuri specifice, demonstrații de condus preventiv, târg pentru comercianți cu specific moto și nu numai, un show eduro realizat de prietenii de la clubul X-Enduro Iasi, tattoo corner. Anul acesta, pe scena festivalului East Romanian Bike Week vor urca:

Vineri 16 Iunie – Ora 20:00

Beauty and the Rat
Timpuri Noi
Led Zeppelin Tribute Band
Folk de tabară cu Gilly Barbu

Sambata 17 Iunie – Ora 20:00

Wanted
Dirty Shirt
Melmac Riders
Folk de tabară cu Gilly Barbu

sursă: Comunicat de presă


Comentează primul

Lasă un comentariu

Adresa de email nu va fi publicată.


*