Dorian Cazacu se alătură trupei Changing Skins

In spatele setului de tobe, incepand din 2006, Dorian Cazacu a fondat Blister Blue si The Mono Jacks si a cantat cu ab4. Asculta Deftones, Queens of the Stone Age si Noir Desir si isi imparte timpul liber intre pasiunea pentru muzica si cea pentru ciclism.

Despre prima intalnire cu Changing Skins, Dorian isi aminteste un concert unde au impartit scena, prin 2011. „M-au impresionat trei chestii: singura trupa din România unde am vazut o tipă la tobe; colegul de serviciu care e si basist (in totala contradictie cu rolul de contabil al lui Adi, in viata de zi cu zi); atitudinea formatiei – like they mean business. Show business. Rock’n’roll.”

Pana la tragedia de la Colectiv, fiecare si-a urmat drumul. Changing Skins a lansat albumul omonim in 2012, promovat prin numeroase videoclipuri. Dorian a tinut peste 100 de concerte cu The Mono Jacks si ab4, alaturi de care a deschis pentru Cranberries, Guano Apes sau Suede.

Momentul Colectiv i-a unit de la distanta, prin decizia de a renunta pentru o perioada la pasiunea pentru muzica.

Asta, pana in 2017. „Acum ceva vreme, Adi (Adrian Cotoara – bass) mi-a propus sa cant in Changing Skins”, spune Dorian. „Mi-a fost clar ca sunt pusi pe treaba si am inceput sa facem planuri comune. M-a atras ideea de a incorpora beat-uri si sample-uri digitale in rock-ul cu atitudine.”

In noua formula, cei de la Changing Skins au putut fi vazuti deja pe scenele Street Delivery sau alllive. Trupa pregateste lansarea celui de-al doilea album – „Coming of Age” – un test de maturitate care va consolida directia electro – post-pop – alternative rock afisata la debut. Pana atunci, ultimul clip Changing Skins – Corporate Life – poate fi urmarit aici:

sursă: Comunicat de presă


Comentează primul

Lasă un comentariu

Adresa de email nu va fi publicată.


*