E.M.I.L. lansează un videoclip pentru piesa „2006”

E.M.I.L., una dintre cele mai cunoscute trupe românești de punk rock lansează astăzi un nou videoclip pentru piesa “2006”. Aceasta este preluată de pe albumul I M E N S, fiind o colaborare a trupei cu Stoe Toxxic de la trupa The Hood Justice.

Melodia aduce aminte de verile din Vama Veche, așa cum spun autorii: ”2006 este anul în care m-am reîntâlnit cu Stoe Toxxic prin Vama Veche. Îmi aduc aminte că, de la 1 mai până la 1 septembrie, nu am ratat niciun weekend împreună”, își amintește Sorin Bădulescu, vocalul trupei E.M.I.L..

Cei doi s-au reîntâlnit în 2012, la un concert E.M.I.L., când au depănat amintiri și au hotărât să scrie o piesă în amintirea acelor vremuri. ”A fost un an în care merdenelele erau cea mai bună mâncare, Cuba Libre – cel mai bun prieten, iar marea era locul în care fugeam cu o bere în mână să ne răcorim după un fotbal pe plajă”, spune Sorin.

Stoe Toxxic (Da Hood Justice) își amintește și el: ”Despre vara anului 2006 aș putea scrie o carte… A fost un moment în care am ars până la rădăcini și am renăscut. N-am reușit să scriu cartea aceea și probabil că nici n-am s-o scriu vreodată. Însă toate acele sentimente le-am concentrat în versurilea astea. Este piesa mea de suflet. Autentică. Vie. Cu multe amintiri. Când băieții m-au sunat s-o înregistrăm cred că am întinerit cu 10 ani…”, spune Stoe.

Vezi aici videoclipul:


Comentează primul

Lasă un comentariu

Adresa de email nu va fi publicată.


*