Eagles Of Death Metals s-au întors la Paris pentru a continua concertul întrerupt de atacurile sângeroase de la Bataclan.

Eagles of death metals
188 vizualizări

EAGLES OF DEATH METALS s-au întors la Paris pentru a continua concertul întrerupt de atacurile sângeroase de la Bataclan.

La trei luni de la tragedia de la Bataclan, trupa Eagles of Death Metal a cântat din nou la Paris, la Olympia Concert Hall.

Formația din California a susținut acest concert emoționant, în fața unui public numeros, mulți dintre fani fiind o parte dintre supraviețuitorii atacurilor din 13 noiembrie 2015. La acea dată, 130 de oameni au fost uciși într-o serie de atacuri islamiste, dintre care 89 au murit chiar în sala de concert de la Bataclan.

“Pace, dragoste și rock’n’ roll”– a fost mesajul transmis de pe scenă, după ce Eagles of Death a rugat publicul să țină “89 de secunde de tăcere pentru comemorarea victimelor.

Rockerii americanii și-au reluat weekendul trecut turneul început în noiembrie 2015 și l-au rebotezat “Turneul Nos Amis”. În nici unul dintre concerte nu s-a mai auzit piesa “Kiss the Devil”, pe care o cântau atunci când s-a dezlănțuit masacrul.

Pentru ei a fost o datorie de onoare să se întoarcă la Paris și au declarat că vor să fie primii care vor concerta la Bataclan, după redeschiderea sălii, la sfârșitul lui 2016.


Comentează primul

Lasă un comentariu

Adresa de email nu va fi publicată.


*