Ektomorf lanseaza un nou single online

"Unscarred", o noua melodie de la neo-thrasherii maghiari din EKTOMORF este acum disponibila pentru streaming mai jos. Piesa vine de pe cel mai recent album, "Black Flag", programat pentru lansare pe 31 august via AFM Records.

Track-ul lansat anterior, "The Cross", de asemenea de pe noul album, este disponibil aici.

Ektomorf a fost infiintata in 1993 in MezĹ‘kovácsháza, Ungaria, un oras mic in imediata vecinatate a granitei cu Romania, de Zoltán "Zoli" Farkas. In actualul line-up, Zoli – compozitorul si creierul trupei – a ramas singurul membru fondator. Trupa este completata de Tamás Schrottner (chitara), Szabolcs Murvai (bass) si Robert Jaksa (tobe).

Din cauza faptului ca Zoli este de etnie rroma, el a fost nevoit sa se confrunte cu rasismul si prejudecatile, motiv pentru care trupa a muncit multi ani pentru cariera internationala. Formatia a iesit pentru prima oara la lumina cu adevarat cand a inceput colaborarea cu producatorul danez Tue Madsen in 2003.

Sunetul Ektomorf este puternic derivat din cel al formatiilor Sepultura si Soulfly.

Grupul va sustine un concert in Romania in cadrul turneului de promovare al noului album discografic. Evenimentul se va desfasura in data de 31 octombrie 2012 la Irish Music Pub din Cluj-Napoca, incepand cu ora 20.00 si este organizat de catre Promusic Events si revista Maximum Rock (producator Nelu Brindusan). Mai multe amanunte despre acest concert gasiti aici.

Andrei-Ciprian Iliescu


Comentează primul

Lasă un comentariu

Adresa de email nu va fi publicată.


*