Ensiferum lanseaza videoclipul pentru piesa In My Sword I Trust

"In My Sword I Trust", noul videoclip al formatiei finlandeze de folk metal ENSIFERUM poate fi urmarit mai jos alaturi de un making of. Clipul a fost filmat la inceputul lui iulie in Polonia cu regizorul Rafal Szermanowicz de la Grupa 13 care a lucrat in trecut cu trupe ca Behemoth, Kreator, Eluveitie, Sonata Arctica sau Decapitated.

Grupul a declarat: "Filmarile au avut loc intr-un castel medieval foarte frumos si totul a fost bine, cu toate ca a plouat destul de mult. A fost minunat sa lucram cu o echipa atat de profesionista si suntem norocosi ca am fost ajutati de niste actori foarte pregatiti.".

"Tema videoclipului vorbeste despre cum oamenii obisnuiti ai satului se rascoala impotriva unui rege lacom si crud si impotriva clasei de sus. Sunt sabii, cadavre si alcool; cam tot ce ai nevoie pentru un clip epic!"

"Asteptam cu nerabdare sa prezentam acest imn Ensiferum fanilor nostri din lumea intreaga cu cel mai tare videoclip pe care l-am realizat vreodata!"

"In My Sword I Trust" vine de pe al cincilea album Ensiferum intitulat "Unsung Heroes" care va fi lansat pe 27 august via Spinefarm Records. CD-ul a fost produs de Hiili Hiilesmaa (HIM, Sentenced) in studioul Petrax din Hollola, Finlanda si in diferite locatii din zona Hämeenlinna.

Tracklist "Unsung Heroes":

01. Symbols
02. In My Sword I Trust
03. Unsung Heroes
04. Burning Leaves
05. Celestial Bond
06. Retribution Shall Be Mine
07. Star Queen (Celestial Bond Part II)
08. Pohjola
09. Last Breath
10. Passion Proof Power

Andrei-Ciprian Iliescu


Comentează primul

Lasă un comentariu

Adresa de email nu va fi publicată.


*