Enslaved – „Thurisaz Dreaming” (videoclip cu versuri)

294 vizualizări

Norvegienii de la ENSLAVED au dezvaluit un videoclip cu versuri pentru piesa „Thurisaz Dreaming”. Acesta poate fi vizionat mai jos.

Noul disc, al treisprezecelea din cariera formatiei, se va intitula „In Times”, si va fi lansat in data de 6 noiembrie 2015, via Nuclear Blast. 

Coperta si tracklist-ul albumului pot fi gasite mai jos. Cel care s-a ocupat de mixaj a fost celebrul Jens Bogren de la Fascination Street Studios dinOrebro, Sweden.

Chitaristul Ivar Bjornson a declarat: „Am patruns adanc in aceste piese de ceva timp, asadar, imi este greu sa am niste ‘opinii’ despre ele. Melodiile sunt niste extensii ale vietii mele interioare si exterioare; ele vorbesc despre gandurile de care sunt constient ca le am.”

„Cele sase piese sunt rezultatele unor stari modificate si a unor micro-evenimente plictisitoare. Mai mult decat atat, ele sunt un rezultat al inspiratiei provenite din alte genuri de muzica si arta”.

Enslaved a luat nastere in anul 1991, numele grupului fiind inspirat de piesa celor de la Immortal, „Enslaved in Rot”. Au inceput ca o formatie de black metal clasic norvegian, insa treptat au incorporat elemente ale muzicii progresive, fapt ce a consolidat numele Enslaved la nivel international, oferind o abordare inedita a ce insemna muzica black metal, iar albume precum RuunVertebrae sau RIITIIR sunt considerate capodopere ale scenei scandinave.

Infiintata in Haugesund, Norvegia, de catre Grutle Kjellson (vocal, chitara bas), Ivar Bjørnson (chitara, sintetizator) siTrym Torson (tobe), in cei peste 20 de ani de existenta formatia a lansat 12 albume de studio și 3 EP-uri. 

Formatia urmeaza sa concerteze in Romania in cadrul festivalului Rockstadt Extreme Fest 2015, care va avea loc, asa cum suntem obisnuiti, in Rasnov.

Tracklist:
01. Thurisaz Dreaming
02. Building With Fire
03. One Thousand Years Of Rain
04. Nauthir Bleeding
05. In Times
06. Daylight


Comentează primul

Lasă un comentariu

Adresa de email nu va fi publicată.


*