Esti cel mai mare fan Arch Enemy? Dovedeste si intalneste-ti idolii!

332 vizualizări

Cautam cei mai mari fani ai formatiei ARCH ENEMY! Suntem siguri ca grupul are admiratori devotati si in randul romanilor si tocmai de aceea ne-am decis sa le dam acestora sansa vietii lor. 

Este vorba despre ocazia de a-si cunoaste idolii, in cadrul sedintei de Meet & Greet care va avea loc la concertul trupei de la Turbohalle, de pe data de 23 mai 2014. 

ATENTIE! Acest concurs le este dedicat celor care au deja bilet la concert sau intentioneaza sa isi achizitioneze! La intrare, castigatorii trebuie sa prezinte un bilet valid la concert pentru a avea acces la Meet and Greet.  

Fanii trebuie sa urmeze pasii de mai jos pentru a se inscrie in concurs. Vom alege 4 castigatori, ale caror postari la sectiunea de comentarii a linkului de mai jos trebuie sa obtina cele mai multe like-uri!  

1. Dai LIKE la pagina noastra de FACEBOOK
2. Postezi la ACEST LINK un comentariu cu dovada (fotografii, colectie de CD-uri, tatuaje etc – fiti cat mai creativi!) ca esti cel mai mare fan Arch Enemy.
3. Dai SHARE pe FB la acest concurs. IMPORTANT! Lasa aceasta postare publica pentru ca noi sa putem valida ca ai indeplinit acest pas. Daca postarea nu este publica si nu avem acces la ea, nu vom putea verifica si vom fi nevoiti sa alegem un alt castigator! Nu pierdeti premiul din mana odata ce l-ati obtinut!
4. Postarile care obtin cele mai multe like-uri vor fi cele care castiga! Spune-le prietenilor sa te voteze! 

Foarte important: participantii la concurs care nu urmaresc fiecare pas vor fi descalificati!

Castigatorii:
Alexandru Chiric
Bogdan Florin
Silvia Nemo

In zilele urmatoare anuntam programul meet & greet!


Comentează primul

Lasă un comentariu

Adresa de email nu va fi publicată.


*