Fates Warning: Noi iti platim biletul la acest concert!

Formatia americana de progressive metal FATES WARNING va ajunge pentru prima data in Romania in cadrul turneului european din luna martie 2012. Concertul, organizat de Promusic Events si revista Maximum Rock (producator Nelu Brindusan), va avea loc in data de 21 martie 2012 in Jukebox Club din Bucuresti.

In deschidere este invitata formatia clujeana Voices Of Silence.

Noi iti platim biletul pentru concertul Fates Warning de la Bucuresti!
Cumpara un bilet la concertul de la Bucuresti ce va avea loc pe data de 21 martie, trimite numele tau si seria biletului (codul de bare) la adresa: promo@promusicprod.ro (subiect: Fates Warning) si poti fi una dintre cele 5 persoane carora noi le platim (returnam banii pe) biletul de concert!

Oferta este valabila pentru biletele achizitionate pana la data de 10 februarie 2012 si pentru biletele achizitionate pana in acest moment!


Pagina oficiala a evenimentului: www.promusicprod.ro/fateswarning

Pagina de FACEBOOK a evenimentului se poate accesa AICI.

Bilete:

    Biletele se pot achizitiona din reteaua Eventim (Magazinele Germanos, Orange, Vodafone, Domo, librariile Carturesti, Humanitas si online AICI. ) la urmatoarele preturi:
58 lei pentru primele 100 bucati (Primele 50 de bilete participa la o extragere pentru 15 pass-uri meet and greet cu formatia Fates Warning. Cei interesati trebuie sa trimita un email la promo@promusicprod.ro  (subiect: meet & greet Fates Warning) cu numele complet din buletin si codul de bare al biletului.
68 lei pentru urmatoarele bilete, pana la data de 20 martie 2012
75 lei pentru biletele achizitionate in ziua concertului, 21 martie 2012. Acestea se achizitioneaza DOAR la intrarea in locatia evenimentului, in limita biletelor disponibile.

     O lista cu toate magazinele Germanos din tara unde gasiti bilete pentru acest concert se poate studia AICI.


CASTIGATORII:
  Cele 5 persoane carora organizatorii le returneaza banii pe biletul de concert sunt:

 Costinescu Marius
Stan George
Crina Abrovici
Annamaria Goja
Marius Storja

  Banii pe biletele castigatoare se returneaza la intrarea in sala de concert.
  La intrare persoanele de mai sus vor prezenta un act de identitate si biletul cu codul de bare cu care a intrat in concurs.


Comentează primul

Lasă un comentariu

Adresa de email nu va fi publicată.


*