Formaţa Riot Monk va concerta în Bucureşti şi la alte două festivaluri din ţară

777 vizualizări

RIOT MONK (foto), o formatie din Baia Mare care in curand va celebra 2 ani de activitate , va sustine trei concerte aniversare toamna aceasta in luna  Septembrie.

Cu influente de la Seattle grunge (Nirvana, Soundgarden, Pearl Jam) pana la metal mai greu gen Metallica sau Pantera si chiar putin Lynyrd Skynyrd, Riot Monk poate fi descrisa ca o trupa de “grunge/alternative metal / hard stoner rock”.

Riot Monk a castigat locul 2 la Jaxx Rock Battle 2015 si au fost premiati de mai multe ori la Global Battle of the Bands (Romania) 2015. Recent au castigat semi-finala Artmania la Global Battle Of the Bands (Romania) si vor concerta la finala nationala GBOB in Decembrie, la Brasov. De asemenea, au cantat la festivaluri cum ar fi Plopstock si Dust Riders Moto Fest in 2015 si sunt invitati la cateva festivaluri si anul acesta.

Pe langa festivaluri, Riot Monk sunt invitati de catre Anglo-Saxon Booking Agency sa sustina primul lor concert la Bucuresti, concert ce va avea loc la Club A, Str. Blanari, zona Lipscani (Sector 3) in ziua de Sambata 10 Septembrie. Biletele sunt disponabile numai la intrare la pretul de 15 lei.

Concerte Riot Monk in Septembrie 2016:

Vineri 2 Septembrie: “Focus Festival”, Sibiu
Sambata 3 Septembrie: “Posada Rock Fest”, Campulung Muscel
Sambata 10 Septembrie: “Club A”, Str.Blanari, zona Lipscani (Sector 3), Bucuresti

Componenta Riot Monk:

Radu Iaszberenyi (chitara / voce), Mihai “Misu” Goth (chitara / voce / harmonica), Lorand “Lori” Czibere (chitara bas), Alecsandru Szendrei (tobe)

Discografie Riot Monk:

“This Tune” (single online, 2016)
“1EP” (EP online, 2016)

Sursă: Comunicat de presă


Comentează primul

Lasă un comentariu

Adresa de email nu va fi publicată.


*