Formația finlandeză Hallatar a lansat videoclipul piesei „Mirrors”

829 vizualizări

Formația finlandeză HALLATAR – o apariție nouă pe scena metalului nordic – a lansat videoclipul piesei „Mirrors”.

Trupa este compusă din nume sonore ale scenei locale: Tomi Joutsen, solistul Amorphis, poate fi văzut în rolul de vocalist, Mika Karppinen (Gas Lipstick), ex-HIM, a preluat frâiele la tobe, iar Juha Raivio, cunoscut pentru activitatea sa în Swallow the Sun și Trees of Eternity, se ocupă de chitară, bas și clape.

Povestea întemeierii grupului este una tristă. În aprilie 2016, solista Aleah Starbridge (39 de ani) a pierdut lupta cu o boală cumplită: cancerul.

Ea și Juha Raivio formau un cuplu și puseseră bazele proiectului Trees of Eternity în urma unei colaborări la melodia „Lights on the Lake” (Swallow the Sun).

După trecerea în neființă a partenerei sale de viață, Juha Raivio a decis să culeagă toate poeziile și versurile scrise de Aleah, pentru a le da o nouă viață prin muzica scrisă de el pentru Hallatar.

Raivio i-a contactat pe Tomi Joutsen și pe Mika Karppinen (Gas Lipstick), care au acceptat să colaboreze cu artistul pe loc, fără să stea pe gânduri.

Nu ascultasem nici măcar o notă înainte să spun da. Nici nu aveam nevoie să o fac pentru că Juha este unul dintre compozitorii mei preferați. Am știut din prima clipă că Hallatar este o poveste profundă, personală și unică, pe care vreau cu orice preț să o aduc la viață”, a declarat toboșarul Mika Karppinen.

Albumul de debut al grupului, „No Stars Upon the Bridge” va fi lansat în cursul acestei toamne, sub egida Svart Records.

Urmăriți videoclipul melodiei „Mirrors” mai jos.


Comentează primul

Lasă un comentariu

Adresa de email nu va fi publicată.


*