Formațiile Kalpa, Tragic și Minerva Superduty vor urca pe scena din Quantic Pub

260 vizualizări

Pe 23 octombrie, ne revedem in Quantic pentru a incheia o luna plina de activitate pentru 7inc si HC RO, impreuna cu KALPA, TRAGIC si MINERVA SUPERDUTY.

afis-kalpa-tragic-minerva

Kalpa, Greece/Athens

Veniti direct din underground-ul grecesc, Kalpa au reusit sa fuzioneze influentele sludge si post-metal in melodii dense, care sunt dinamice si melancolice in acelasi timp. Kalpa a luat nastere in 2013, insa cei patru membri ai trupei si-au luat timpul necersar ca sa evolueze organic si sa isi creeze sound-ul personal. Acest lucru a rezultat in primul material lansat in 2015, albumul “Sequences”, urmat de EP-ul “Dissociation”, scos la lumina anul acesta. Exista ceva poetic si pragmatic in acelasi timp la Kalpa. Poti sa ii asculti cand te plimbi linistit pe strada sau intr-o rabufnire de nervi, pentru ca te vei simti la fel de bine.  

Minerva Superduty, Greece/Kalamata

Ca tot am mentionat de underground-ul grecesc, care e plin de trupe bune, revenim la inca una dintre ele, si anume Minerva Superduty. Liniile de bass cu influente de sludge creeaza coloana vertebrala pentru majoritatea pieselor, peste care se impletesc riff-urile crunchy. Melodii precum “Gargantua” sau “Tsakonas Emperor” sunt productii rigide, care ar putea fi oricand confundate cu o elegie bine scrisa pentru Isis (trupa). Singurul material lansat de Minerva Superduty este un EP self-titled, lansat in 2014, desi trupa s-a format in 2011, iar de atunci au concertat constant in mai multe turnee, printre care unul si in aceasta toamna, cu oprire in Bucuresti.

Tragic, Romania / Bucharest

 

Infiintata in 2006, Tragic a lansat in primavara lui 2014 primul EP, intitulat Cronos, fiind una dintre putinele formatii locale ce urmeaza drumul deschis de trupe cunoscute de afara precum Amenra, Isis si Cult Of Luna, dar cu o inclinatie spre stoner si psychedelic. Concertul din Qunatic reprezinta revenirea pe scena a celor de la Tragic dupa o pauza de aproape un an.

Program:
Doors open @ 19:30
20:00 – 20:45 Tragic
21:00 – 21:45 Minerva Superduty
22:00 – Kalpa

Support:
In Advance : 15 Lei
Show Day : 20 Lei

Event: DIY Live: Kalpa [Athens] // Tragic[Bucharest] // Minerva Superduty[Kalamata] // Sunday – October 23rd at Quantic

Sursă: Comunicat de presă


Comentează primul

Lasă un comentariu

Adresa de email nu va fi publicată.


*