Gavin Rossdale (Bush): Am fost un nenorocit ca am ales o cariera solo

Gavin Rossdale, vocalistul formatiei BUSH, nu a stat sa-i planga de mila fostei sale trupe atunci cand aceasta s-a destramat in 2002. El a pus in scena un nou proiect, "Institute", pe care, insa, l-a parasit dupa aproximativ un an pentru a urma o cariera solo.

Anul trecut, formatia Bush s-a reunit. De curand, Gavin a facut niste declaratii care il pun intr-o lumina ciudata pe ambitiosul muzician. Potrivit spuselor acestuia, a fost "un nenorocit" ca a ales o cariera solo.

"Albumul meu solo a fost o greseala. Nimanui nu i-a pasat de el. Destinul meu este cu Bush. Cui ii pasa de vocalistii care lanseaza materiale pe cont propriu?", a declarat Gavin.

Intrebat ce parere are despre faptul ca Nigel Pulsford (chitara) si Dave Parsons (bas) nu au vrut sa se intoarca in formatie, Gavin a declarat ca i s-a parut un lucru firesc sa le respecte alegerea.

Bush a lansat primul album dupa 10 ani in 2011. "Sea of Memories" a fost bine primit de critica. In momentul de fata, formatia se afla in turneu prin Europa. 

A.F. 


Comentează primul

Lasă un comentariu

Adresa de email nu va fi publicată.


*